Újra én

 2009.10.04. 21:57

Rég nem voltam itt. Sajnálom :S Egyrészt mostanában úgy volt netem, mint a magyar népmesék. "Hol volt, hol nem volt"  Másrészt az iskola lefoglalja minden időmet. Szinte mindennap reggel megyek, este jövök haza, és alig élek. Ennyit a nyavajgásból, megpróbálok több időt szakítani erre, ígérem.

Egy nagyon fontos kérdés következik mára, ami elég régóta foglalkoztat.
Elvégre azért vagyunk más kicsit a többi blogtól, mert mi nem csak bevágunk 1-2 képet, és ebből áll az egész. Kevés az olvasóink száma, de ők szeretnek kicsit gondolkodni is (remélem)

Nos akkor mesélek. Nyitott füllel, nyitott szemmel járok a világban. Látok, hallok külömböző dolgokat. És sajnálattal látom, hogy mennyire romlik a világ. Azon már meg se lepődök, ha este 10-kor még gyerekeket látok az utcán. Ami nekünk olyan 7-8 éve nem volt megengedett, mára természetes. A mai fiatalok jóval másabbak mint mi. Én sem vagyok öreg, de az kikészít engem, hogy ilyen hatéves forma gyerek milyen modorban beszél az anyjával. Ha ezt én tettem volna anno, lehet hogy pár foggal szegényebb lennék. És ez a következő generáció. Sajnos.

Akkor a fő téma: olvastam egy kiscsaj blogját. Mennyire szép és jó, hogy le tudja írni, milyen színű a haja, meg a körme, milyen szemét az összes felnőtt (mert ez így van, tudniillik), milyen ízű teát szürcsölgetett délután, stb...hatalmas tapsvihar neki.
És ahogy ezt olvasgattam, mármár szánalomból, megakadt a szemem egy ponton. Kétszer még át kellett olvasnom. A kiscsaj fogamzásgátlót szed. Ehez kapcsolódik a kérdésem: erről nektek mi a véleményetek?
Sokan azt mondják, csak irigységből mondjuk, hogy nekünk nem jött össze ilyen fiatalon semmi. De könyörgöm...én úgy gondolom mindennek megvan a maga ideje. És ez szerintem nem éppen 15-16 évesen van. El kell jönnie egy időnek, míg felkészül testileg-lelkileg. Jó, azt mondjuk szíve joga. Sajnos ez a trendi manapság, hogy 15 évesen már a csaj elveszti a szüzességét. De akkor azt mondja meg valaki: ha nem teszünk valamit gyerekeinkkel, nem neveljük őket egy minimális fegyelemre, akkor mennyivel vagyunk jobbak, mint az a színesfémgyűjtő, bodzaszedő népség? Náluk divat, hogy 18 éves korára már 3 gyereke van 2 apától... Ide akarunk jutni? Én úgy gondolom nem.
Ez az én véleményem. Kövezzetek meg ha akartok. Neked meg, kedves ismeretlen ismerős, oda a messzibe üzenem: nagyon ügyes vagy, okos, korodhoz képest érett. Sok boldogságot a pároddal. De te is csak egy vagy a mai ostoba tömegember közül.
 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Smoka 2009.10.05. 08:13:20

Hehe, szép post. Annyi a kommentem h engem spec rohadtul nem zavarnak az ilyen hülye csajok, hadd csinálják hisz ma ez a trendi, sajnos. A gond az h a mai világ a feje tetejére állt, h még az én gyerekkoromban volt egy csaj aki 14-15 évesen már nemvolt szűz, akkor szinte a homlokára volt ragasztva a ribanc felirat, ma pedig, ha még 16 évesen szűz akkor ő a legnagyobb frigid, prűd picsa a világon és nincs egy barátja se. Meg megvan még az a hátránya is h lelkileg úgy megsérül, hogy sose teljesen épelméjű többé. Dehát reméljük egy egyszer majd kinövik és nyugtasson minket az a tudat h kurvából lesz a legjobb feleség. :)

Fiorentina 2009.10.05. 09:59:33

Amúgy én is szedtem 16 évesen fogamzásgátlót, de a menstruációm miatt csak. Kéthetente jött meg és kicsit gáz volt. Aztán beállt szépen és kész. Szóval lehet, hogy ő sem a szex miatt... Bár a mai fiatalok :))!!!

Prince Andrew 2009.10.05. 19:25:22

@Fiorentina: Hááát aki egyik cikkében az anális szexről beszélget, az szerintem nem a menzessz miatt szedi...bár igazad van, higyjük a legjobbat.
Amúgy én csak büszke tudok lenni egy olyan lányra, akin nem megy át a fél város 16éves korára. Nem elítélendő dolog.

Laller89 · http://singlespeed.blog.hu 2009.10.05. 22:00:26

Hát igen, ezek a mai fiatalok, én spec úgy gondolom, hogy minden ember maga rendelkezik a testével, de azért tényleg lehet, hogy nem 14-15 évesen kellene egyik pasiról a másikra mászni.

Fiorentina 2009.10.06. 07:25:17

@Prince Andrew: Lehet, hogy csak a pofája nagy (szűzkurva)...Bár nem hiszem. Mostanában tényleg az a "ciki", ha még szűz valaki. Két és fél évig dolgoztam pultosként (nappal) és láttam egy-két döbbenetes esetet a 14-16 évesektől.

ValentEin 2009.10.09. 15:31:25

szívlapátot az összesnek...

2009.10.12. 10:14:16

anyám szerint, lassan erény lesz, ha, valaki maradi/konzervatív és nem próbál bespájzolni minél több nemibetegséget. amúgy, ha ügyesek vagytok nagyon könnyen ki lehet szúrni az ilyen lányokat csupán az arcukról. nem tudnám elmagyarázni, mit kell figyelni, de egyszerűen, van az a kiélt fej, elég jellegzetes.

ironcat92 2010.03.23. 01:56:10

az a nagy helyzet hogy én nemrég azon lepődtem meg, hogy általános iskola kb 7.es kiskölyök szájából a piercing lóg ki... brutális... 18 évesen álmodni sem merek ilyenről mert az őseim kinyuvasztanának.
süti beállítások módosítása