Halál a böfögő birkákra

 2009.11.30. 17:06

"Kevesebbet böfögő birkák kitenyésztését tűzték ki célul Ausztrál tudósok a földi légkör védelmében, az általános felmelegedés fékezése végett - adta hírül a csodás hírt az MTI. A juhok böfögésükkel sokkal több gázt engednek szabadjára, mint emésztőrendszerük másik végén keresztül.

Egyes birkák kevésbé böfögősek, mint mások, és az ilyen birkák kitenyésztésében résztvevő ausztrál tudósok első lépésben azt próbálják megfejteni, hogy milyen genetikai okokra vezethető vissza az eltérés. Ehhez böfögésmérőkkel felszerelt karámokat alakítottak ki, amelyekben eddig 200 juhot "szondáztattak"."

Hát bámulatos hogy egyesknek mennyi idejük van ahelyett hogy dolgoznának. Látom még nem teljesen vak lelki szemeim előtt hogy ausztráliában két dolgot lehet csinálni: kengurut tenyészteni, meg kenguruból pálinkát csinálni, és akkor jött ez az újító jellegű gondolat hogy baszki legyenek birkáink! Á, de nem az nem jó mert üvegházhatásba böfögnek itt nekünk mindent. Ú tudom már, akkor tenyésszünk nem böfögő birkát! ---> És mint a Chocapik meg az ágybavizelés. Vagy akár mondhatnám hogy a leghülyébb ötletek valósulnak meg a leggyorsabban.
Erről jut eszembe hogy van egy kollégámakinek vannak birkái otthon. Mesélte hogyha rossz a kedve akkor kimegy hozzájuk, leül és megkérdezi hogy bekapjátok? Azok meg mondják hogy Beeeee... és akkor fél órán át ezen röhög, hogy azok még erősködnek is hogy Beee  beeee beeee...
 

Címkék: ajánló beteg idióták bulvárkomment agyhugykő

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása