Benkőné fiatal erest akar

 2009.12.22. 08:39

Hamar túltette magát a szerelmi bánaton Benkő Dániel lepattintott menyasszonya, Edit. A Cool Live-ban Zimány Lindának és Müller Attilának elmesélte, ugyan rettentő mélyen érintette, hogy a lantművész nem őt választotta hitvesének, nem fogja tovább gyászolni a beteljesületlen szerelmet. Dániel hoppon maradt arája elmesélte, nagyon erős érzelmi szálak fűzték a botrányos lantművészhez, de a lelke nem omlott össze és már készen áll arra, hogy valaki meghódítsa szívét.

Ezúttal azonban nem csak a Benkő korú férfiaknak ad esélyt, nem vetné meg, ha egy harmincöt körüli pasiban találná meg az igazit.

- Én úgy gondolom, hogy a szerelem az kortalan... Azért lehet a versenyzők között egy-két fiatal, hát hogyne a fiatal srácok szépek, hajjaj -mondta Edit a Cool stúdiójában. Edit szerint nem az évek dominálnak, a lényeg, hogy a sok apró mozaik: a gyengédség, a szerelem, a törődés és az erotika összeálljon egy férfiban.

 

Hát nem semmi... Biztos tényleg olyan kurvanagy lehetett az a szerelem ha máris túltette magát Benkőn. Na most viszont kitérnék arra hogy nincs olyan épeszű 35 körüli manyus akie rre a satrafára gerjedne. Ez már akkor sem nedvesedne ha vízbe ül. Vigyázni kell hogy nehogy szikrát kapjon a nunusa vagy az agya mert akkor garantáltan robbanás és tűzvész lesz. Fokozott Lángész használata TILOS!
Azzal viszont egyetértek hogy a gyengédségre tényleg szükség lesz... Nemsokára ápolni kell majd Editmamát, helyette megrágni a kaját, bekötni az infúziót, kimosni a kacsát és egyéb kelelmes elfoglaltságok. És mivel biztosra vehetjük hogy elindul a műsora, azt is biztosra vehetjük hogy előkerül majd egy-két pénz és magamutogatómániás idióta aki még 30 sem lesz de odavan a gerontofiliáért.
Kérdem én: Miért nem lehet mostanában tisztességesen, hülye, felesleges, kamu "élet" nékül megöregedni??? Nagyanyámnak ez ment érdekesmódon...
(Aztán tessék vigyázni Editnéni, nehogy szívrohamot kapjon a veres erestől...)
 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása