Mer őőőő jönnek az UFÓK!

 2013.01.21. 14:01

De jönnek ám és mindenkit megbasznak a nagy szürke nem is mondom ki mivel mert bajok lesznek és cenzúráznom kéne magamat. A világvége elmaradt, legalábbis ezúttal, úgyhogy aki felkészült rá maradjon csak készültségben! Aki éber az soha nem alszik és baromira álmos lesz meg hasonlók. 
Elkezdtem nézni egy sorozatot, az Ősi idegeneket. Szórakoztat meg kell hogy mondjam, engem legalábbis. Elég ha annyit mondok hogy a nagymester Deniken is szerepel benne? ÁÁÁ dehogy elég! Hallom a fejemben a hangokat hogy akarunk még, még, még! 
Most nem vetődött fel hogy Jézus magyar volt, most ősi idegen a frigyládával együtt! Valamint mi is zöldönkívüliek vagyunk csak még nem tudunk róla, mert genetikailag manipuláltak minket a többi idegenek hogy ne csak kőtörő majmok legyünk, mert a fán nehéz követ törni, hanem bányában élő kevésbé szőrös szuperfejlett kőtörőmajmok akik aranyat keresnek! És hát bevált mert azóta is ezt csinálják páran. Ja egyébként kiderült hogy két féle idegen van, tessék meglepődni: a jó és a rossz! Babumm! Gondolom a rosszak azok akik análisan beültetnek az embereknek a jók meg akik megjavítják a tányérantennát ha kilóg a seggünkből.
Bátran tudom ajánlani mindenkinek a sorozatot aki érdeklődik a szokatlan teóriák iránt amik teljesen hihetőek, kivétel nekem mert engem a zsidó-náci-néger-zsidó-kapitalista-komcsi-buzi-liberális tőke manipulál ami magyarellenes! 
A vitát amúgy is nehezen viselem úgyhogy aki nem hiszi hogy a Föld egy valóságsó, az nézze meg a South Park idevonatkozó részét, abból megtudja a tutit! 

Címkék: ajánló hülyeség idióták barom balfasz agyhugykő

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása