Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Getno...

 2013.09.06. 21:15

Ami igaz az igaz, nehéz a kedvemre tenni, de a hétköznapok nem is erőlködnek ezzel, ahogy más kedvére tevéssel sem. De hát mit lehet tenni, fogjuk a macskát rakjuk a mikróba és kapcsoljuk 3 percre. Így naná hogy nem leszünk elégedettek, de ha csak macskánk és mikrónk van mit csinálhatnánk? 
A minap jöttünk haza Budapestről ahol megpróbáltunk minden látnivalót megnézni és kiélvezni pár nyugodt napot. Volt egy kis listánk amin a nevezetességek szerepeltek, meg két pár jó cipőnk amivel meg tudtuk őket közelíteni mint macska a forró nyári napot. Úgyhogy nekivágtunk rögtön a Szépművészetinek gondolkodás nélkül hogy majd jól látunk szép festményeket. Én kis naiv... Értem én hogy kultúrtörténeti alkotások, meg az egyház kegyeiben járni jó volt a középkorban, de arra nem számítottam hogy 3 órán át Jézus és a szentek szenvedéseit, feldarabolását, kínzását, megölését, meggyalázását fogom nézni. Szeretem én a horrort, de ez sok volt mint afgán terroristának a 6 láda dinamit. Nem mondom hogy elvette az életkedvemet a 28. festett levágott fej látványa, de úgy megnéztem volna egy csendéletet vagy valami közepesen vidámat, akár egy temetésről szóló képet is. De mi voltunk a hülyék, nem készültünk fel abból hogy milyen képeket fogunk látni... De legalább azóta minden nap láthatom Jézus szenvedéseit mert gyakorlatilag a szemhéjamba égett a látvány.
Amikor ezt letudtuk gondoltuk hogy átmegyünk az állatkertbe, mert mégiscsak vidámabb meg kisállatok is vannak. Tetszettek a kis oroszlánok, de azt vártam minden pillanatban hogy mikor feszítik őket keresztre vagy jön egy római katona aki lándzsát döf az oldalukba. A kiselefánt jelentem aranyos, és nagy meg szürke.
Miután kigyönyörködtük magunkat gondoltuk hogy jól elmetrózunk a szállásunkra vissza és este lévén alszunk egyet. Hát majdnem sikerült is. Nem tudom kik dugtak a mellettünk lévő szobában de annyira nyögtek hogy már nekünk is tökre jó volt. De tényleg, kisujjeskü. Ami külön fura volt hogy reggel félpucéran kinyitom az ablakot hogy gyönyörködjek az udvarban meg a napsütésben, és egy iskolaudvarral találkozom így face to face. Meg 3 emeletnyi általános iskolával. Nem mondom hogy megállítottam a gyerekeket a növekedésben de a reggelit már nem sokan fejezték be. 
És igen, nehéz a kedvemre tenni mert minden részletben ott van a kisördög amire felfigyelek. Tudok szórakozni meg jól érezni magam, de ez is szórakoztat hogy leírjam. :)

Jó éjt!

Címkék: vélemény ajánló videó szex beszámoló helyzetjelentés töprengés agyhugykő bazsi mesél

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása