Pisiltél már le valakit???

 2008.10.16. 12:02

A barátom ma megkérdezte hogy elég bevállalos vagyok-e,én erre azt mondtam hogy igen,sok minden belefér. A sexet orálisan fejeztük be,mikor közeledett a vége felé,ahelyett hogy elélvezett volna lepisilt,és utánna tovább folytatta magának amig el nem élvezett,de azt is az arcomra.
 

Drága szerzőtársam hívta fel a figyelmemet erre az apró történetre. Első olvasatra nehéz is volt megemészteni, de sikerült. Majd meghánytuk vetettük a témát. Balázs szégyenkezve és pirulva közölte, hogy ő még nem pisilt le senkit, sőt őt sem vizelték még le, igaz előre is vetítette, hogyha valaki megtenné akkor szívlapáttal simogatná meg a kicsiny buksiját.
Erre én büszkén bevallottam, hogy én már pisiltem le nőt. Ezzel azt hiszem vittem a pálmát. Igaz, hogy a saját nagymamám volt az is alig múltam két hónapos, de akkor is. Valahogy azóta nem tört rám ilyen és ehhez hasonló perverzió, de ki tudja. Valamit sosem késő elkezdeni, vagy mégis?
Nem tudom mit is mondhatnék ezeknek a nyomorult, megveszekedett földi halandóknak, de annyi biztos drága virágzásaim, hogy ez nem normális. De ha erre gerjedtek, akkor legalább nem kéne a nagy világ tudtára hozni. Vagyis de, különben min röhögnénk egész álló nap...
Komolyan kezdek félni az emberektől, ki tudja szende kislányt ágyba csábítom, reggel meg egy szarkupacban ébredek egy fogkefével a seggemben. Köszönöm szépen én ebből nem kérek...

Címkék: beteg idióták fájdalmas

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fiorentina · http://espresso.blog.hu 2008.10.16. 13:54:40

:D :D :D Hát srácok nem vagytok semmik. Örülök, hogy rátaláltam a blogra, sokat röhögök. :) Köszi!

Bazsiahegyről 2008.10.16. 13:57:06

Örülünk hogy tetszik :) Reméljük még sok kellemes percet okozunk ;)

Fiorentina · http://espresso.blog.hu 2008.10.16. 13:59:41

Hát ha továbbra is ilyen hülyeségeket írkáltok, akkor tuti :D

Bazsiahegyről 2008.10.16. 14:01:55

Hát akkor nekünk áll a zászló :D Amúgy mi nem vagyunk betegek... csak izé... XD
süti beállítások módosítása