"A rendőröknek csak hosszas hajsza után sikerült elfogniuk csütörtökön a romániai Temesváron egy 27 éves férfit, aki anyaszült meztelenül sétálgatott a város utcáin. Állítása szerint azért vetkőzött meztelenre a nyilvánosság előtt, mert így akart tiltakozni az ellen, hogy gyerekkorában megkeresztelték. A férfit a rendőrök végül közbotrány okozása miatt fogták el."

Hát ezis egyfajta társadalomkritika ahogy Suluj mondaná... Bár ő arra is ezt mondta amikor meséltem neki hogy a munkahelyem ajtaja elé szartak. Ezzel nem azt mondom hogy Suluj értékrendszerével van baj... csak az ufók analizálják meg análintrúder 3000-el azt a buzit aki az ajtó elé szarik úgy hogy majdnem belelépek!
Ennek a jóembernek meg gratulálunk ezúton is. No meg a yardoknak akik nem tudnak elkapni 3 perc alatt egy seggpucér fazont. Inkább folytatott volna éhségsztrájkot azt haljon éhen. Akkor jó lett volna valamék nekrofilnak vagy pisiszexelőnek. Esetleg ő feldolgozható a párizsiba.
A keresztelés ellen amúgy sokmindent nem lehet tenni... pár hónaposan nem fogsz meghatni senkit akárhogy bömbölsz meg pisiled le a papot vagy a keresztet, mellesleg ez már egy jó alap ahoz hogy blekkmetálos pandamaci legyél. És a keresztelés nemcsak a kereszteltnek tortúra! Hanem pl a keresztszülőknek, a nézőknek, a papnak stb...
Én is meg vagyok keresztelve... Na most megyek vetkőzök...

Címkék: beteg idióták bulvárkomment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fiorentina 2008.10.17. 10:15:05

Én még elsőáldozó is voltam!!! Akkor én most mit tegyek?!?! :P Nem is beszélve a bérmálkozásról..... :DDDDD

Bazsiahegyről 2008.10.17. 11:04:26

Hát mondd meg mikor meg hol fogsz pucéran mászkálni... Lealább végre rendesen tudunk majd egy posztot képekkel díszíteni :D

Fiorentina 2008.10.17. 11:07:52

Persze perszeee :D Csak utánad drága testvírem :D
süti beállítások módosítása