Brékingnyúz & villámhírek

 2008.11.11. 09:06

"Zimány Linda hazajött a Celeb vagyok, ments ki innen! argentínai forgatásáról, és a Borsnak arról panaszkodott, hogy a táborban nagyon kevés volt a kaja, így folyton éhezett. Zimány azt is megosztotta, hogy hazafelé viszont elcsapta a gyomrát és végighányta az egész repülőutat."

Ki a franc az a zimány linda???????????? Hát nem vagyok egy Nobel-díjas zseni (még) de ennek a műsornak nem az volt a lényege hogy éhezzenek, szomjazzanak, meg ha lehet dögöljenek is meg a dzsungelben? A drága még sokkot is kapott... és a dzsungelben élő állatokkal mi van??? Hol van ilyenkor a Greenpeace?

"Ganxsta Zolee és zenekara, a Kartel áprilisban tízezer kilométeres ralira indul, amely Budapesttől a mongol fővárosig, Ulánbátorig tart majd - írja a Blikk. A túra Ukrajnán, Oroszországon és Kazahsztánon keresztül vezet, az egyetlen szabály, hogy tíz nap alatt kell teljesíteni a távot. Ganxsta tervei szerint, a célba érkezés után a Kartel koncertet ad a rali résztvevőinek és a helyi közönségnek."

A helyi közönség biztos örülni fog nekik... Már látom magam előtt, Zolika kiszáll a kocsiból és megszólal: Há nézmá bazmeg mi a fasz ez? Hö nyomunk egy kibaszott koncertet ezeknek a gyökereknek, lófasz bazmeg! A mongolok meg sikítva menekülnek majd... Visszük a jóhírünket oda is hál istennek. Én küldenék mongol barátaimnak egypár szívlapátot. Nem hinném hogy nem veszik hasznát...

"Mumifikálódott holttestre bukkant egy férfi a hétvégén Pellérden - írja a a Baranyi megyei online. A hullát valószínűleg évekkel ezelőtt rejtették el egy hordóban a Pécs közeli település szőlőhegyén. A bejelentő szombat délután a szőlőjében lomtalanított, amikor észrevette az egyik fémhordóba rejtett, fej és lábak nélküli holttestet. A pellérdi férfi azonnal a rendőrséghez fordult, akik megkezdték az ügyben a vizsgálatot. A rendőrség az áldozat személyazonosságáról vagy a halálának körülményeiről egyelőre nem szolgált információval."

És hogyhogy nem erőszakolta meg senki a hullát? Hát milyen világ ez... egy tisztességes halott csak ott fekszik és már rá sem mászik senki? Mivel fej nélküli hulla ezért én gyanakodnék a rendőrökre... Szerintem lefogták megdugták mégis és eltették az uborka mellé a hordóba. Csak az uborkát ugye idővel leették róla. Biztos finom lehetett, mivel a halottak belei idővel engednek még akkor is ha hulla konzerválva van... Jóétvágyat visszamenőleg is :P

Címkék: ajánló tv web beteg perverz idióták brékingnyúz bulvárkomment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fiorentina 2008.11.11. 09:37:41

Bátyámnak volt igaza (aki katona volt, megjárta Afganisztánt is), szerinte naponta max 2 órát alhatnának és két hét kiképzőtábort kéne végigcsinálni kb 5 fokban ennyi pénzért, amennyit a "celebek" kapnak + a bátorságpróbát is mérges kígyók és éhes krokodilok közt kellene teljesíteniük. Én szívesen néznék meg egy ilyen műsort :DD

Borivoje · http://egyebek.freeblog.hu 2008.11.11. 11:55:12

"az uborkát ugye idővel leették róla" ez kész :D
Mint a jobb napokat megélt viccben, mikor egyik vasutas meséli a másiknak:
- Te, tegnap este szolgálatban voltam, kihalt volt az állomás, megdugtam egy sajt a síneknél, életemben nem láttam...
- Tényleg? Ki is nyaltad?
- Ki én, bár erősen kovászos uborka ízű volt a pinája, de ki!
- Király vagy! Le is szopott?
- Azt nem, nem találtam meg a fejét.

Bluesrocker · http://izsi.freeblog.hu 2008.11.11. 12:02:06

A napi 1000 km-hez tényleg kell egy egy egész zenekar. A Karteles formáció helyett vihetné a KGB-t, jobban járna a közönség.
www.youtube.com/watch?v=q41nkhYKfiE
süti beállítások módosítása