Terminator filmkritika

 2009.06.06. 17:15

Nem írtam még ilyesmit úgyhogy ígérem igyekezni fogok. Már ezerféle megjelent a filmről úgyhogy ha valaki az alapján akarja eldönteni hogy szar-é vagy nem, az nem megy sokra a kritikákkal. Így most én teljesen pártfüggetlenül elmondom a véleményemet.
Ha a filmet mint a Terminator sorozat részét nézzük akkor vészesen szar. Ha csak úgy magában akkor pedig faxa akciófilm.
Kicsit sok benne a robot, persze ezt elvártuk csak azt nem hogy az emberek úgy lövik szét őket mint az esős vasárnapi reggelen álmodan mélázó kenyérpirítókat. Volt a filmben óriásrobot is, aminek hála oskan a Transformershez hasonlítják ami szintúgy szar lett. Hiába no... mostanában egy használható filmet nem láttam. Ugyanaz a sablonos szar ötlettelen befejezés mindenhol, semmi váratlan fordulat. A film poénjait már jóelőre lelőtték, annyi előzetest kaptunk gyakorlatilag hogy a film megnézésre nincs is szükség.
Amúgy arra gondoltam hogy a következő Terminator részt lehetne Magyarországon forgatni... Józsibácsi a terméketlen pusztán keccsöl a mamutkergetővel. Ugye az élő szövet fém vázon ezzel már meg is van. Menjem mondjuk dinnyét lopni. Ott a csősz, na ő az ellenálló. Igazi ember a fémvázassal szemben... Visszahozná az első kettő rész drámai feszültségét. Aztán a végén persze a csősz meghal de előtte még megszexeli a csősznét, aki később megszüli a megváltót, a kis csőszt. Józsibácsit pedig lehúzza a bicikliről a sok lopott dinnye, beborul az árokba és megeszük a vérpockok.
Ugye mennyivel olcsóbban le lehetne forgatni? Még spec effektek sem kellenének.

Címkék: filmkritika

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

D4M13N 2009.06.06. 18:55:17

Fene a csúzliját.
süti beállítások módosítása