Az első gyerek

 2021.05.11. 12:39

Az első gyermek születése mindig nagy ünnep, nagy esemény, a többi meg le van ejtve. Nálunk is megtörtént ez, 2016-ban. Vártuk nagyon akár a pedofil a napközi végét, közben pedig sok-sok embert sikerült boldoggá tennünk. Megjegyzem, én nem akartam örömet okozni nekik... Igen, a babakellékes, bútorboltos egyebes arcokról beszélek. A fő ellenségem a Brendon volt, ahová ha benéztem már az pénzbe került. 

Vettünk pl babakocsit amin minden funkció volt. Én jóhiszeműen abban a tudatban éltem addig hogy a babakocsi tud gurulni, ha tolod és ennyi. Na mi vettünk egy rakétavetős lézeres szintmérős, gombafelhő kiszóródása ellen is védő gyerekre csatlakoztatható gömböt. Akkor még nem volt Covid, nem amiatt takartuk el a gyereket, hanem gyakorlatilag egy beépített plexi csinált túlnyomást neki, hogy a boltosok, random idegenek ne férjenek hozzá cirógatni. 
Visszatérve a boltokra, már messziről integettek amint megláttak minket. Összecsaptak hogy jeee jön a hülye meg a felesége, mit sózzunk rájuk? Szerintem valami olyasmit aminek semmi haszna pl: wifi-s önringató kiságy korlátot! Ja szerintem is! Csak kékben! És ne legyen pótalkatrész hozzá! És kelljen hozzá venni külön aktivizáló Hümberfolyadékot amit az alsó Angerflex csőre kell tenni! Ilyen nincs... Én tudom, de ők nem...
A másik halálom... rendszeresen rózsaszínbe öltöztettük hogy elkerülhessük a hülye kérdéseket. Hát nem sikerült, pedig éppen csak hurkapálcát nem adtunk a vattacukorjelmezhez. Elmentünk sétálni, büszkén emelt fejjel ballagtam és integettem mint Mussolini az erkélyről, erre az első szembejövő megkérdezi hogy kislány? Nem az anyád keservit, dejó megfigyelő vagy... a plüsskutyát felöltöztettük rózsaszín rongyokba és lehoztuk babakocsiban, amúgy meg kan a kiskutya. 

 

Címkék: ajánló idióták condom fájdalmas agyhugykő bazsi mesél

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása