Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

És boldogan éltek...

 2013.09.08. 11:42

Nos, kezdhetném újra ezzel is akár. De, nem fogom mert nem éltek boldogan mert a rák bendzsózott a beleiken és megmeredt a tüdejük. Hogy kiknek? De igazán, számít ez? Újra dühös vagyok, és antiszoc. Volt egy hét amikor optimista próbáltam lenni, de az nem járható út. Kb az autópálya egy motorcsónaknak. Szóval AGYHUGYKÖvem van újra... ;-) 

Címkék: vélemény web beszámoló hülyeség töprengés gyászhír hangyafarm agyhugykő bazsi mesél jézus megmondja

Séta Mókással

 2013.09.08. 11:41

Már többször említettem Mókás márkájú és nevű ebemet, akit a menhelyről hoztunk el. Azóta már eltelt pár nappal több mint egy év. Mókás beilleszkedett, sokat tanult és fingott meg horkolt álmában ja és rángatózott is. Persze a gázokat szigorúan ebéd közben engedte útjára miután helyet foglalt az asztal alatt. Ezek után ki volt az tekintettel kitekintgetett de hála égnek értette a szót és elsunnyogott. 
De persze megtaláltuk a felemelő részét az esti alvásprogramjának. Nem ritkán ébredünk arra hogy horkol. Először azt hittük valaki fűrésszel akar magának az ajtón lukat csinálni. Na mondjuk ha ez sikerült volna neki akkor hiába van ott a kutya mert csak hanyatt veti magát és várja a simogatást, még akkor is ha a Texasi Láncfűrészes jön, Hitlerrel, Sztálinnal meg Csonka Andrással. Szóval elvesztem a mondanivalómban... Miután lementem megnézni mi a helyzet, láttam ám hogy a kutya alszik és horkol mint a rohadtélet. Háton fekve, farokcsóválva és néha ugatva. Erről spec nem sikerült leszoktatni pedig voltak törekvések.
Hosszú ideig nem láttuk egymást Mókással a nyáron, a kötelesség elszólított Kecskemétre, Veszprémbe és Lengyelországba, ezenkívül meg is nősültem. Ennek következménye volt hogy ma amikor elvittem sétálni, baromira nem én voltam a főnök és ismét a levegőben lobogó lábbal közlekedtünk a kocsik közt. De ebben is volt jó mert ugye szeretem a sebességet, meg hát hamar fel is ébredtem a hideg felsőbb légáramlatok hatására. Nem volt veszélyes sem, csak 3 Airbust sodortunk el majdnem. De hát élünk, és amikor Mókás elfáradt és lassított, jött az én bosszúm. Gondoltam magamban hogy na te kis mocsok most megfuttatlak meglátjuk ki a góré... Aha, és ez pont így történt. Ez a cseppet sem áramvonalas kutya miután lekapcsoltam a pórázról úgy eltűzött hogy nem is láttam merre rohan. Azt hittem hívni kell a pápát hogy misézzen érte, aztán majd a Jóisten hazavezényli valahogy, de a Mindenhatónak más volt a terve. Amikor már fél órája kerestük egymást, akkor kegyeskedett tőlem 3 méterre a nyakig érő fűből kidugni a fejét. Már nem a Főnök, hanem Mókás. Bűnbánó pofát öltött és megnyalta a kezem. Aztán elhevert a hátára és várta a simit hogy milyen ügyes volt. Végül is... Akkor már nem haragudtam, meg volt a kutya az asszony életben hagy, a többi csak részletkérdés.

Címkék: vélemény ajánló beszámoló helyzetjelentés töprengés fájdalmas agyhugykő bazsi mesél

Köszönés mint alapvetés

 2013.09.08. 11:22

Fontos sarokköve a létezésünknek amit a társadalom tagjai nem dobálnak kockacukorként egymásnak. Igen a köszönésről van szó kedves vendég. Ugye milyen dühítő ha ráköszönsz valakire akit ismersz, szembejön veled és baszik visszaköszönni? Vagy bemész a boltba az összes jó modorodat összeszedve kinyitod a csepp kis szád és megszólalsz: Jó napot kívánok vagy valami hasonlót, erre a pénztárosnéni sajtszagú lábából felszívja az erőt és a hetyke kis bajszán keresztül feléd küld egy böfögést. 
Szerintem kikopott belőlünk az illem mint Hannibal Lecterből a vegetáriánizmus. De semmi gond a felelősök már kézre kerültek, valamint azok is kézre kerültek akik a felelősöket kézre kerítették mert rövid kézitusa közben azt találták mondani hogy: "akurvapic..."
Szóval köszönjünk egymásnak mert így illik, vagy mert az illető rossz néven veszi hogy átnézünk rajta és szájon vág.

Címkék: vélemény ajánló komoly beszámoló töprengés fájdalmas agyhugykő bazsi mesél

Getno...

 2013.09.06. 21:15

Ami igaz az igaz, nehéz a kedvemre tenni, de a hétköznapok nem is erőlködnek ezzel, ahogy más kedvére tevéssel sem. De hát mit lehet tenni, fogjuk a macskát rakjuk a mikróba és kapcsoljuk 3 percre. Így naná hogy nem leszünk elégedettek, de ha csak macskánk és mikrónk van mit csinálhatnánk? 
A minap jöttünk haza Budapestről ahol megpróbáltunk minden látnivalót megnézni és kiélvezni pár nyugodt napot. Volt egy kis listánk amin a nevezetességek szerepeltek, meg két pár jó cipőnk amivel meg tudtuk őket közelíteni mint macska a forró nyári napot. Úgyhogy nekivágtunk rögtön a Szépművészetinek gondolkodás nélkül hogy majd jól látunk szép festményeket. Én kis naiv... Értem én hogy kultúrtörténeti alkotások, meg az egyház kegyeiben járni jó volt a középkorban, de arra nem számítottam hogy 3 órán át Jézus és a szentek szenvedéseit, feldarabolását, kínzását, megölését, meggyalázását fogom nézni. Szeretem én a horrort, de ez sok volt mint afgán terroristának a 6 láda dinamit. Nem mondom hogy elvette az életkedvemet a 28. festett levágott fej látványa, de úgy megnéztem volna egy csendéletet vagy valami közepesen vidámat, akár egy temetésről szóló képet is. De mi voltunk a hülyék, nem készültünk fel abból hogy milyen képeket fogunk látni... De legalább azóta minden nap láthatom Jézus szenvedéseit mert gyakorlatilag a szemhéjamba égett a látvány.
Amikor ezt letudtuk gondoltuk hogy átmegyünk az állatkertbe, mert mégiscsak vidámabb meg kisállatok is vannak. Tetszettek a kis oroszlánok, de azt vártam minden pillanatban hogy mikor feszítik őket keresztre vagy jön egy római katona aki lándzsát döf az oldalukba. A kiselefánt jelentem aranyos, és nagy meg szürke.
Miután kigyönyörködtük magunkat gondoltuk hogy jól elmetrózunk a szállásunkra vissza és este lévén alszunk egyet. Hát majdnem sikerült is. Nem tudom kik dugtak a mellettünk lévő szobában de annyira nyögtek hogy már nekünk is tökre jó volt. De tényleg, kisujjeskü. Ami külön fura volt hogy reggel félpucéran kinyitom az ablakot hogy gyönyörködjek az udvarban meg a napsütésben, és egy iskolaudvarral találkozom így face to face. Meg 3 emeletnyi általános iskolával. Nem mondom hogy megállítottam a gyerekeket a növekedésben de a reggelit már nem sokan fejezték be. 
És igen, nehéz a kedvemre tenni mert minden részletben ott van a kisördög amire felfigyelek. Tudok szórakozni meg jól érezni magam, de ez is szórakoztat hogy leírjam. :)

Jó éjt!

Címkék: vélemény ajánló videó szex beszámoló helyzetjelentés töprengés agyhugykő bazsi mesél

Vannak napok amikor semmi nem sikerül, még az sem hogy rendesen elbassz valamit. Van az a perc amikor kilépsz az utcára egyszerre szarik rád egy madár és lépsz bele egy kutyaszarba, na akkor bánod meg a percet hogy megszülettél, egészen addig amíg a helyzet úgy tényleg rosszra nem fordul. 
Na ilyenkor rögtön vágd pofán aki azt meri mondani hogy: "Ha az élet citrommal kínál, kérj hozzá tequilát vagy csinálj belőle limonádét!" Üdv a valóságban nincs se limonádé se tequila.

1. Ne nyűglődj, próbálj meg egy sörhöz hozzájutni. A sör mindig jó, még akkor is ha nem. Mégpedig azért mert DE!

2. Mindig lesz egy okos, aki megpróbál túllicitálni rajtad hogy neki milyen szar. Ne foglalkozz vele, ami szar az szar hiába rosszabb másnak, hiába éheznek Afrikában, hiába adják el a thai kisfiúkat kurvának. 

3. Ne vedd le a telefont, nagyrészt csak idegesíteni fog aki beszélni óhajt veled. Az élet kemény mi? A telefonon úgyis javarészt játszol ne áltasd magad.

4. Ülj le szépen egy folyó vagy tópartra vizelj bele. Ha valaki beszól érte Még pislantás közben fordulj felé és az istenért se hagyd abba.

5. Hm, vegyél fel sárga pólót okádékzöld harántcsíkokkal és senkinek ne mond el miért volt ez jó.

Címkék: ajánló hülyeség sztrájk helyzetjelentés balfasz hangyafarm fájdalmas agyhugykő fikaevés

Megnősültem part 1.

 2013.09.06. 18:12

Hát igen, engem is utólért a végzet. Mint a legtöbb férfi életében, az enyémben is eljött a nagy pillanat amikor elhatároztam egy remegő lábú elsős magabiztosságával hogy megkérem az akkori barátnőm és most már feleségem kezét. 
A lánykérésnek nem volt semmi különös mozzanata, nem áldoztam a termékenység érdekében kecskét, nem raboltam el az asszonyt, nem gyújtottam fel a szülői házakat. Persze azért keresztet égetni elmentem a kereszteződésbe. Utána mondták hogy ez nem a megfelelő előélet a templomi házasságkötéshez amitől kicsit megilletődtem mint Darth Vader ha orrot akar fújni. Szóltak hogy a kereszt tulajdonképpen jó, de fordítsam meg hogy ne legyen fejjel lefelé és vigyem a templomba ne a babot futtassam rá. Úgyhogy ezzel megkezdődött az én kis passiójárásom. Minden vasárnap koránkelés, templomban első sorban ülés. Nem hazudok, szenvedtem. És ha meg mertem nyikkanni akkor hátulról egy idős néni morgott és fejenvágott imakönyvvel. Mert ő segíteni akar a jövendőbeli arának szocializálni engem. Büszkén jelenthetem hogy nem sikerült, bár részeredmények vannak, a húst már sütve eszem. Ezek mellett még jártunk egy kedves ismerőshöz felkészítésre, hogy tudjak Elsőáldozni, valamint Bérmálkozni + jegyesoktatás. A kérdéseimre nem kaptam egyértelmű választ, pl.: az hogy Lucifer fellázadt Isten ellen hogy lehetett váratlan fordulat ha Ő mindent tud. Éééés ha tudott róla hogy ez lesz, mert mindenható akkor ez az egész a célját szolgálta. Miért kreál valaki magának tudatosan ellenséget? Hasonló kérdéseimnek az lett a vége hogy nem kérdezhettem és csendben hallgattam az előadásokat.
Mielőtt túlestem volna a ceremóniákon, gyónnom is kellett. Gondoltam magamban hogy ez biza hosszú procedúra lesz, úgyhogy bepakoltam pár napra hideg élelmet meg takarót. Beléptem a gyóntatófülkébe, de nem lett volna rossz ha előtte szól valaki hogy suttogni kell, mert a templomban minden egyes hangos szó hallatszik. Nem mondom, az atyának kerekedett a szeme amikor gyóntam, de azoknak is akik kinn vártak a délutáni misére. Felemelő érzés volt kilépni a fülkéből, megszabadultam minden bűnömtől egészen addig míg meg nem láttam 60 idős néni arcát. Ők azóta sem nagyon köszönnek és néha megjegyzik félhangosan hogy: "Szegény lány! Egy épelméjűt is kaphatott volna..." 
Az első résznek itt vége, ha valaki olvassa tartson ki, folytatom!

Címkék: vélemény web beszámoló hülyeség idióták töprengés fájdalmas agyhugykő bazsi mesél

ComeBack!

 2013.09.06. 17:43

Hát igen rendszeresen rendszertelenül jelentkező blogunk feltámadni látszik mert hát valljuk be férfiasan: unatkozom, meg hát a tököm tele van mindennel és mégsem verhetek szét mindenkit szöges lécekkel. Pedig csípném a dolgot, csak hamar elfogynának a lécek. Hogy mégis ennyi idő után mi a gyászért tértem vissza? Mert nem hagynak nyugodni bizonyos dolgok, feltöltődtem, végignéztem a Kaliforgiát ami jó volt és rájöttem hogy tulajdonképpen élvezek ide írni és majdnem annyira szórakoztató tud lenni mint egy... akármi ami élvezetes.
Ja igen, megpróbálok még egy szerkesztőt toborozni, de addig csak az ÉN SZEMÉLYES ZSÖRTÖLŐDÉSEMET KELL OLVASNI! Illetve nem kell csak ajánlott. Naponta 2x kanállal, sok vízzel, Kelet felől, napnyugtakor.

Címkék: ajánló agyhugykő

Nem félünk a szellemektől

 2013.06.21. 19:09

Hát igen, egy kicsit sem félünk de semmitől ám. Még akkor sem ha megnézünk egy valag szellemfilmet és utána aludni próbálunk. Ez az egész úgy kezdődött hogy az internetes mélység isteneinek segítségével megnéztük a Paranornal Activity 4-et. Nem kellett volna, a filmet nem akarom ismertetni mert annyit azért nem ér meg a dolog. Megtettük mit megkövetelt a haza a népszaporulat érdekében, aztán nyugovóra tértünk. Azaz tértünk volna, de ekkor elkezdődött a szellemjárás. Mindenféle zajokat kezdtünk hallani felülről. Szorítottuk egymást ahogy csak bírtuk, eszembe ötlött hogy itt emberhalál lesz, még pedig a miénk. Recsegett minden deszka, a lépcső, a kutya sem vette a levegőt és látszott a leheletünk.  Ez nem a hősködések pillanata! Ekkor a feleségem felkiáltott és tarkón vert hogy vegyem el a ventillátort a szárazjég elől...

Címkék: fájdalmas agyhugykő bazsi mesél

Katonatörténetek

 2013.01.27. 10:23

Hát igen, ilyen is van mindenkinek, és ez nem kifejezetten olyan mint a kifogás meg a segglyuk mert itt esetenként kíváncsiak vagyunk a másikéra is. A mai fiatalság már ezzel nincs is igazán tisztában, hogy mit jelentett katonának lenni, pedig néha rájuk férne. Nem csak a fizikai képzés miatt... Ha esetleg kapcsolnak hogy mennyi hülye veszi őket  körül és változtatnak az életükön az én életem már szép lenne.
Szóval jöjjön pár történet amiket a napokban szedtem fel az események tanúitól:
A loxlomm kulcs:
Van katonáéknál egy érdekes mánia, hogy mindig át kell adni valamit, vagy át kell venni, gyári számra, darabra, anyagra pontosan. Egy alkalommal történetünk főhősére egy lánctalpast testáltak rá. Nyálazták a leltárjegyzéket mint hülyegyerek a Playboy-t, amikor szembejött a loxlomm kulcs felirat egy sietős kamion sebességével. Senki nem tudta mi az, lévén kevésbé tapasztaltak voltak. De a tapasztalat hiányát pótolták lelkesedéssel, ezért felhívták a régi szerelő szakit aki zászlósi rendfokozatban szenvedett és még Noénak segített a bárkát építeni tanuló korában.
Az öreg felveszi a telefont és lezajlik a következő beszélgetés:
- Öreg, mi az a loxlomm kulcs?
- Várjatok, leírom utánanézek.
Itt történt egy kis hatásszünet, majd a zászlós ordítva közölte:
- A kurva anyátokat basszátok meg, 10 x 10 mm -es kulcs!
A betonból nőtt KPC:
Egyes laktanyákba a 90es évek nagy alakulatbezárásai során új csipetcsapatok érkeztek és költöztek be. Az egyik költözés alkalmával az osztályparancsnok szemlét tartott a hangárakban, hogy mit sikerült összepakolni. Sétál, sétál, majd meglát egy kb 3000 éves KPC-t (lánykori nevén ZIL). Tőle ismert finomsággal, mint egy szívenszúrt oroszlán elbődül hogy kié ez a gép? Mondták neki hogy passz, már itt volt, nem a miénk. Kiadta az ukázt hogy nyomozzák ki a srácok honnan került oda. Szépen lassan kiderült hogy a Magyar Honvédség kötelékében nincs ilyen alváz és rendszámú teherautó. Ezek után csak hogy jó legyen elérkezett az elszámolás napja az ezred vagy dandár parancsnoka felé.
Az osztály PK. feláll és halkan közli szakadozó hanggal hogy:
- Hmm, találtunk egy KPC-t.
- Egy teherautót?
- Egy teherautót.
- Honnan és hogyan?
- Hát gondolom a fiúk lejártak a hangárba basszátok meg locsolni és kinőtt!
A gép nem derült ki kié, de azóta eltűntették a monda szerint.
Hótoló KRAZzal ellátva:
Főhősünk szintén egy kezdő altiszt, lánykori nevén tiszthelyettes akit elküldtek egy másik helyőrségbe átvenni egy hótoló ekét. Meg is érkezett, el is kezdték a listát bogarászni hogy mi tartozik a hótoló ekéhez. Csavarok ennyi meg ennyi, csillagkulcs, villáskulcs, KRAZ (bazinagy teherautó). Itt elképedés hogy ez tényleg hozzá van? Igen, hozzá, ne rabold az időmet vedd át. Hát át is vették, el is jöttek vissza az ország itteni felébe. Eltelik pár hónap amikor csörög a telefon hogy nem találtak e véletlenül egy KRAZ-t valahol, mert elveszett. Hogy lehet egy KRAZ-t elveszíteni? Hangzott a kérdés jogosan mivel a befoglaló méretei kb 10 x 3 x 3 m. Ez nem olyan hogy megyünk a telephelyen itt egy UAZ, mégegy UAZ, ez is UAZ hm ez egy nagy miez, még egy UAZ, várjunk csak, az nem egy KRAZ? Hát pedig de... Mentek a telephelyen és ott volt a KRAZ amiről senki nem tudott mert a tolólap tartozékaként volt nyilvántartva. Se műszaki, se szerelés se semmi nem történt rajta. Ott áll azóta is mert nem merte senki elvállalni hogy hát itt bizony hiba történt...
Szóval kedves ifjúság, ilyenekből maradtok ki.

Címkék: vélemény beteg hülyeség poén pihent idióták fájdalmas agyhugykő bazsi mesél

Legjobb mesék - Log Jam

 2013.01.24. 13:51

Aki szereti annak üzenem hogy ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ! ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ!

Címkék: zene tv web youtube videó hülyeség agyhugykő

Vonatozni mindig élmény

 2013.01.23. 14:22

Nem, most nem a MÁV-val van bajom, hihetetlen mi? Én is alig merek hinni a szememnek. Tiszta vonat, időben érkezik, fűtés is van, udvarias kallerrel felszerelve. Hát mondom ez vagy Japán vagy álom. De aztán kiderült hogy tévedtem, ez poros kis hazánk. Felszállt mögénk két srác. Persze szigorúan úgy ültek hogy egy-egy négyszemélyes helyet elfoglaltak. Vártam is hogy ráüvöltenek szegény jegyellenőrre olyan Gandalfosan hogy "Te itt nem jössz át!" Na ez speciel nem történt meg, de jó lett volna, klasszikust idézni nem szégyen. 
Nézelődés közben figyeltem fel a beszélgetésükre, ami kicsit felderített, meg felhúzott és elkeserített. Karácsonyra mentek haza a közeli faluba egy sportsuliból. Gondoltam hogy oda nem kifejezetten az eszük miatt kerülnek be az emberek, de azért két sportos Homer Simpsonnál mindenképp többre számítottam. Megbeszélték szigorúan üvöltve hogy szar hogy haza kell menniük mert a karácsonyi ebéd csak szar kukoricás rizs lesz rántotthússal és ez mekkora csövesség. Mert ők ugye nem azért mennek haza hogy ilyen csóró kajával várják őke a muter. Már itt kezdte az agyam lehúzni a rolót, itt nem lesz nagy magyar feltámadás, meg a józan ész diadala.
Innen fogalmam sincs hogy miképpen de eljutottak a pápaság neves intézmények felemlegetéséig. Ekkor már nézegettem hogy van e valahol egy pisztoly amivel esetleg véget tudok vetni szenvedéseimnek vagy az övéknek.
Suttyomban ordítva megbeszélték hogy a Pápa kőgazdag és azt vesz magának amit akar, mert annyi pénze van amennyit csak akar. Néha mond egy-egy imát aztán csak költi a pénzt.
Ezt hála égnek nem hallottam hogy tudják még fokozni mert rövidzárlatot kapott kis szürkeállományom és kiégett. Azt hiszem az ilyen emberek hisznek a gumimacikban és képesek reklamálni ha nem kapnak vissza 3 forintot a boltban, mert nem tudják hogy olyan nincs.
Szégyen, nem szégyen idáig jutottunk. Ez az alap, és innen nincs tovább...

Címkék: vélemény beszámoló fájdalmas napi mocsok agyhugykő bazsi mesél

Villám felvilágosítás

 2013.01.23. 13:32

Nagyon felizgat, amikor masztikor saját számba meg arcomra spriccelek, aztán megnézem a tükörben. És a lányokat szeretem, bnőm van, nincs homo vonzalmam.
Na persze, kicsit sincs... :D

Mit tehetek, hogy ne fájjon az állkapcsom szopás közben?
Nagyon fontos hogy ne lóval próbálkozz!

Nőgyógyászhoz készülök menni, de nem tudom mi fog ott történni. Elmondanátok, hogy mit fognak csinálni?
Hát hogyne, addig verik a nunidat egy heringgel amíg halszaga nem lesz.

Ilyen jégkrémmel lehet maszturbálni? Jól behűtve. Próbálta már valaki? L
http://webshop.frost.hu/images/upload/image-24.jpg
Hát lehet végül is gyalogsági ásóval is.

Ugye nem vagyok ettől még terhes?
Valami furcsa átlátszó folyadék, zselészerű jött ki onnan lentről. Mi ez? Még nem hiszem, hogy érett lennék 14 évesen.
Alien 5, a puncid neve Halál.

Fiuként mivel masabb fiuval mint lannyal?
Hát ha fiúként fiúval csinálod egy kis buzi vagy, kivétel ha kigyúrtad magad... mert akkor nem szóltam.

Az megcsalásnak számít ha megiszom valaki spermáját?
Csak ha férfiként férfiét vagy lóét iszod meg.

Bepelenkáznád az öcsédet, ha neki ez lenne a happyje, és megkérne rá? 24F
Mindenféle képpen, szöges pelenkával.

A megvilágosodott lányok szeretik a femdomot?
Őszintén szólva, MI VAN?

Hetero srácok, előfordult-e már veletek hogy néztetek meleg pornót és felizgultatok?
Hetero srácok nem néznek melegpornót :)

Egy barátomnak az a mániája hogy imádja a csajok segglyukát nyalni. Ebben mi a jó?
Semmi, a kutyák is szoktak ilyet csinálni.

A popsilyuknak milyen az íze?
Feltehetőleg szar.

Koliban szoktátok verni a farkatokat egymás előtt, esetleg együtt? Ilyen tényleg van?
Naná, de csak női ruhába öltözve Húsvét másnapján miközben Lenin nevét kiabáljuk.

A terhességi teszt kimutatja a felfázást is?
Továbbá a mandulagyulladást és az agylágyulást.

Meleg barokba milyen emberek jarnak altalaban?
Általában melegek, szerintem.

Lehet tőle bajom ha még nem vertem ki egyszerse? 16/F
Peter Griffin sem fingott 30 éves koráig.

Szeretném kipróbálni egy fiúval a fojtogatós szexet de vajon hol találhatnék rá partnert akivel biztonságosan lehetne ezt kipróbálni? 24/F
Bármelyik börtönben, esetleg pankrációmérkőzésen.

Barátom megujjazott, és késik egy ideje. Ugye nem lehetek terhes? nem is sült el,csak ilyen előizéje volt,de abban is van sperma..de kértem hogy mossa meg a kezét szappannal..de az én kezem viszont olyan volt

A bűvös 21 ujj mi? :D

Kellene ezt szégyellni? rengeteg nyállal élvezem az orális szexet, hogy lehetne ezt felvezetni a barátnőmnek? Adjak neki citromot vagy mitől lesz több nyála az embernek?
A citrom jó ötlet, továbbá tudom javasolni a köptetőszereket keverve pálinkával.

13-éves vagyok és még nem jön a hoki mit tegyek ja és ahol van a kupakom ott nem tudom fel húzni a bőrt mert rávan nőve ez elmúlik vagy nem?
Na azt tudnod kell hogy a hoki minden hónapban egyszer jön csak. A kupakod meg le fog esni ha lehúzod róla a bőrt. Szóval nyomatékosan kérlek ne tedd!

Más is dugott meg üdítős üveget mikor kisebb volt, vagy csak én csináltam ilyesmit?
Csak halakat, meg a franciakulcsot.

Ki mivel probálta már verni a peniszt?
Nagyapám volt akkora komcsi hogy sarlóval borotválkozott és kalapáccsal verte ki.

Szerintetek tenyleg annyira visszataszito ha egy testverpar szexualis kapcsolatot letesit egymassal?
Vérfertőzés jobb ha családban marad...

A férfiak pénisze is nedvesedik?
Mi az hogy, a nőknek meg felállnak a melleik.

A lányok szeretik a fütyi szagot?
Hát hogyne szeretnék, azt mindenki szereti! Ugye nem a szádból árad?

A 4es villamoson utaztam vékony nadrágban, lenge boxerben! Felszállt elém egy 16-18 éves srác! Úgy fért fel, hogy szorosan elém állt! Én meg fel izgultam! Ő érezte és mozgott! Soha nem izgultam fel pasira! Most hogy lehetett?
Hát, nem vagyok egy villanyszerelő de szerintem buzi vagy.

Ha 2 gumit húzok fel tovább bírom?
Ja, a kanyarban nem csúszol meg olyan gyakran.

Normális az, hogy az egyik herém nagyobb mint a másik kettő?
XD

Tényleg halálos ha megcsavarják valakinek a heréit? :O
Hát a statisztikák szerint évente több mint 5000 ember hal bele.

A szopás tényleg süketít vagy csak mondják?
Csak vakságot okoz.

Címkék: vélemény szex sex kérdés felvilágosítás fájdalmas napi mocsok agyhugykő

Tánctanfolyam

 2013.01.22. 11:16

Aki olvasta az erdélyi túrámról a beszámolót, rájöhetett hogy nem tudok táncolni, kivéve ha annyi esze van mint nekem idomított fókám. (nincs olyanom sajnos) A lényeg a lényegtelenségben hogy beíratkoztunk kedves párommal egy társastánc tanfolyamra. Gondoltam hogy lyesssz jól fog ez még jönni a saját esküvőnkre a nyárra, meg esetleg ha valaki kérdezi az utcán hogy esetleg tudok e táncolni akkor mondhatom hogy igen.
Egy kollégám volt a stúdióban a helyi fredaszter azaz az okító. Mondta hogy készüljünk fel, vigyünk kényelmes cipőt meg neki egy sört és akkor külön segít mert nem fog menni. Rám nézett és tudta. Van szeme hozzá nah...
Első alkalommal nem vittük túlzásba, szembe kellett állni a párunkkal és nézni. Na abban speciel nagyon jó vagyok, nézni nagyon tudok. Utána felkérni egy táncra szépen udvariasan. Még ez is megvolt, csak akkor lepődtem meg amikor nemet mondott a táncra.Mint kiderült csak szórakozott de addigra már felkérte már más. Visszautasítani meg nem lehetett úgyhogy egy 50es lábú csávóval táncolt. Azt hittem én vagyok a legbénább táncos a földön, de nem. Szegény srác mintha téglát pakolt volna és ezt a 8 alkalom alatt nem sikerült kinőnie. 
A másik amit baromira nem sikerült felfognom hogy egy TÁRSASTÁNC tanfolyamra minek megy valaki egyedül????
Még a nevében is benne van hogy TÁRSAS bakker. Először azt hittem hogy valami homályos emlék a nagyszülők történeteiből hogy ők ott találkoztak a papával a mamával és egymásba szerettek. Na itt ilyen nem volt, de mint kiderült ők tényleg ezért jöttek. Volt vagy 10 manus aki így egyedül jött, párban táncolni és persze közben hihetetlenül okosak voltak. Nem azt mondom hogy legszívesebben lecsaptam volna őket szívlapáttal de valami olyasmi. Úgyhogy amint belemelegedtünk volna a párjainkkal a táncba, megjelent egy ilyen csávó és lekérte a leányzót. Lehet hogy ő nem fog megtanulni táncolni meg nem ér nőhöz sokat, de akkor mi se alapon.
A végeredmény hogy a táncok közül megmaradt a két féle keringő, azóta is úgy közlekedünk a lakásban és ahol csak tudunk, meg a csa csa csa, amiről viszonylag biztos vagyok hogy nem fogom soha az életben táncolni.

Címkék: vélemény beszámoló kérdés töprengés fájdalmas agyhugykő bazsi mesél

Erdélyi túra 2.

 2013.01.22. 10:29

Mondtam hogy visszatérek, ahogy Batman is megtette meg a Jedy is. Szóval ott tartottam hogy megérkeztünk a célunkhoz. Kedvesen fogadtak minket, kávéval kínáltak amit elutasítottam mert annyi koffein volt a véremben hogy soha nem fogok meghalni vagy ha mégis tovább elállok egy befőttesüvegben mint Lenin. Kínáltak pálinkát is, arra mondtam hogy kösz nem mert vezetek, erre meg elkezdtek méregetni hogy talán buzi-e vagyok. Gondoltam hogy jól indul az ismerettségem az itteniekkel. 
A szállás mindenesetre csodás volt, kényelem, jó kilátás meg miegymás. Étteremben ettünk az alatt a pár nap alatt de most nem ez a lényeg. Egyedül ezt nem értettük hogy miért furcsállják hogy a sülthúshoz szalmakrumplit kérünk. Azt hittem végig fognak kergetni a főúton vasvillával meg fáklyákkal úgyhogy 2. nap már pürét kértem.
A lagziról annyit hogy táncoltunk ahogy tudtunk, meg ahogy mertünk. Aztán jött a pálinka. Kömény pálinka. Nem, nem a kemény tájszólással, köményből készül. Az ottaniak itták mint a vizet. Na mondom háhá majd én megmutatom, lehúztam egy pohárral amit az egyik öreg töltött ki. Hirtelen az egyik szemem megnézte a másikat, az meg rákacsintott, eközben a torkomról leégett minden ami nem odavaló volt, és a gyomromra ráesett egy cseppfolyós atombomba. Sikerült meginni még két üveggel a lagzi végéig, amitől egyszerre lettem Fred Astaire, Májkel Flepni, Májkel Dzsekszon és Háztáji Néptáncegyüttes. Ezt még sikerült időközben lefolytani egy kis házi vörösborral, amitől aztán már átléptem a csillagkapun és egy másik világba kerültem. De legalábbis szép színes volt minden és jót táncoltunk. Pedig nem is tudok...
Hajnalig maradtunk bulizni, a végén úgy lökték ki az ajtón a menyasszonyt is aki még buzgón pálinkázott.
El is felejtettem hogy a bulin persze engem talált meg az egyetlen idióta, "Hé öcsi, van tüzed?" felkiáltással. Mondtam hogy bocs, nem dohányzom. Erre megfenyegetett hogy szétveri a hülye pofámat meg megtalál és akkor megbicskáz. Na mondom ahhoz még egy kevés víznek le kell folynia a Dunán hogy utólérjen a haragja. Amúgy is félelmetes jelenség volt, ahogy ültem, összezuhanva levegőzve, durván egy fejjel volt magasabb volt nálam. Mondhatni huszáros volt a megjelenése. Elfért volna a seggébe egy jó nagy lófasz.

Címkék: vélemény pihent idióták fájdalmas agyhugykő bazsi mesél

Erdélyi túra

 2013.01.22. 09:31

Egy kedves barátom esküvőjére mentünk ilyen messze, sajnos ma már külhonba. Szép volt az út szó se róla, szemünk szánk kettéállt hogy teljes képzavarral éljek: kockasajt! Már hajnalban nekivágtunk, mivel vendéglátónk azt az infót adta hogy az út 10 órás lesz innen Győr legkevésbé sem elvont festői külvárosából. Úgyhogy berakodtunk mindent és nekivágtunk! Első megállónk Dunaharaszti volt ahol a vőlegény tesójával és párjával találkoztunk hogy együtt menjünk tovább. Itt sikerült rájuk egy órát várni, majd megérkeztek a vérszállító autóval. Eleinte kicsit fagyos volt a hangulat úgyhogy attól féltem hogy megalvad benne a vér. De végül is örültem is, mert ha kinn késelésre kerül sor, hamar el tudnak látni.
Zötyögtünk lassan faluról falura, a létező összes zenét meghallgatva a lejátszómról amit a határhoz érve inkább eltettem mert ha a véletlen lejátszás újra lejátsza valamelyik Apokalyptica számot elsírom magam. Amúgy itthon csak 3x tévedtünk el, és mind a 3 alkalommal Karcagon. Felvetődött már valakiben hogy mit csinál aki karcag? Na de mindegy... Itt tankoltunk először és előszedtük a GPS-t. Ami a legkisebb mértékben sem segített viszont nagyon kommunikatívnak bizonyult. Innentől szartunk az egészre mentünk amerre az út vitt. Engedtek is minket, szó se róla, gondolom azt hitték hogy valakinek sürgősen vér kell, valami állat meg megy utána ezerrel mert szeretne még adni. A határátkelés zökkenőmentesen történt éjjel. Itt még belül voltunk a 10 órán. Vidámak voltunk bár kicsit megviseltek. Ennyit még nem igen vezettem egyfolytában. Átléptük a határt és varázsütésre megjavultak az utak! Ugye milyen meglepő? Viszont Nagyváradon már elfelejtett mindenki magyarul kommunikálni amikor látták hogy milyen rendszámmal rendelkezünk. Az angol nyelvet meg nagyon magas fogon bírták, kb mint én a szinkronúszás míves tudományát. Elértünk az első kisebb emelkedőt is a város után, ahol szintén eltévedtünk. Mert az ottani városvezetés egyirányú utcákban gondolkodik elég erősen. 
Ahogy kepesztettünk felfelé, láttuk hogy jön szembe egy túlméretes szállítmány. Annyira túlméretes volt hogy mindkét oldalon súroltra a villanyoszlopokat. A kis vérszállító félig beállt az árokba, megmenekült, de mi még hátra voltunk. Észleltem a veszélyt, úgyhogy végső megoldásként elkezdtem sikítani hogy meghalunk. Menyasszonyom rám nézett, szemében a nyugalom szétáradt eggyé vált az erővel, és rámszólt halkan hogy, "kicsim, állj félre, pisilnem kell"
Ez hatott, úgyhogy élünk. 3-ban felkapattunk a hegyre nagy nehézségek árán, közben 1000+2 éves Dácsiák húztak el mellettünk dudálva és integetve hogy mi a picsa van már. Úgyhogy visszavonok mindent amit eddig ezekről a kocsikról írtam. Aztán jött a következő zökkenő, amikor a kamionok elkezdtek előzni. Két sáv volt, egy szembejövő meg egy amin mi mentünk. A kamion jött, viszonylag keveset agyalt beállt középre és Marosvásárhelyen visszaállt a mi sávunkba. Aki ismerős arrafelé nem kell mesélni hogy ez hány km-rt jelent. Láttuk a cigányházakat, amiket soha nem fejeznek be, mert akkor nem kapnak támogatást. Okos, nagyon okos... 3 emeletes kis vityillók, aranyozott tetővel, előtte az 1023 éves Dácsiával. 
Van ám autópályájuk is, elég jó, csak senki nem jár rajta. Itt már kezdtem izgulni mert túlléptünk a 10 órán, és unatkoztam. Asszony mondta hogy ébren marad velem hogy nehogy elaludjak. Mondanom sem kell hogy gyakorlatilag a határtól szunyált. Száguldottunk és száguldottunk, Segesvárnál tértem észhez hogy még mindig nem vagyunk ott. Itt már sírtam, de persze bele a számba nehogy kiszáradjak. A 3. energiaital energiája arra volt elég hogy kinyissam a 4.-et. És láss csodát megérkeztünk majd 16 óra után.
Hirtelen a vérszállító megállt, na mondom itt baj lesz, jönnek a románok meg az oroszok és a medvék, nekünk reszeltek... Egy híd előtt álltunk. Felmentünk rá szigorúan gyalog, és lenéztünk. Az aszfalton lévő lukakon láttuk hogy folyik alattunk a kis folyó. Most sikerült elfolytanom a feltörő sikolyt, megőrizve becsületemet. Nagy nehezen kikerültünk és rámentünk a magyar falvak felé menő útra. Onnan tudtuk hogy innentől gyakorlatilag nem volt út. Kavics volt leszórva meg pár luk amit körbeöntöttek aszfalttal. Az átlagsebesség visszaesett 30-ra. 
Persze ennél a pontnál meg kellett említeni hogy errefelé laknak ám medvék is. Amikor megkérdeztem hogy és akkor mi a teendő ha meglátunk egyet? a válasz triviális volt... Kerüld ki baszki! Pedig be akartam invitálni, hogy elvigyem a szomszéd málnásig, vagy megkínálom birkahússal. Erre mondták hogy azt inkább ne, mert azok miatt jönnek ki az útra. 
Így értünk Erdélybe, a lagziról még fogok mesélni azt hiszem. Ez a kis történet kikívánkozott, még ha nem is viccesen. A földrajzot lazán kezeltem, fél év után nem tudtam pontosan visszaidézni mindent.

Címkék: vélemény pihent agyhugykő bazsi mesél

Színház - Jekyll and Hyde

 2013.01.21. 15:00

A hétvégén eljutottunk végre színházba, már vártuk nagyon mint nagymama a nagypapa eseti merevedését. Sajnos csak a kakasülőre jutott hely, de gondoltam hogy nem lesz gáz, ami jó az így is jó. Végül is igazam lett, a darab jól fel lett építve, a színészek hozták a tőlük elvárt szintet, egyszóval élvezetes volt a dolog. 
Ami már más lapra tartozik, azok megint az emberek. A ruhatárban már a ruhák leadásakor nagyobb a roham mint a Blitzkrieg alatt bármikor is. Amikor éltes nagyapák, akik mellesleg lehet hogy tényleg látták élőben a Blitzkrieget és azóta ezt tekintik kiindulási alapnak, rohannak a kabátokkal és eltaposnak mindenkit, mintha nem jutna nekik hely. Ami ugye előre le van foglalva. Na de mindegy, lépjünk ezen tovább, a fennmaradó időben mit csináljunk, mit csináljunk? Mi békésen nézelődtünk, de van akinek a türelem nem mértékadó, meee hááá mééé jöttünk színházba? Úgyvan, zabáááni meg inni. A következő roham a büfé felé irányul és megvesznek minden ehetőt amit érnek, hogy evés közben össze tudják zsírozni a drága öltönyt meg estélyit. Ezek után jöjjön a sznobbor valamint a pezsgő, itt tilos másként hívni mint habzóbor, mert mi ugye adunk magunkra. A bort úgy kóstolgatják mint a falusi szomeliék. Két ujjal fogják a nedűt és rázzák de valami irgalmatlan módon. De tényleg, még a farkát se rázza így senki, mert fájhat. Vajon mit gondolhatnak közben? Idén győzött volna a peronosz? A szőlőszedő gumicsizmáján tyúkszar volt? Otthon maradt a fogsorom? Vajon annyuk fél a yeti-től? Ezeket persze szigorúan olyan ábrázattal kell átgondolni mintha az élet értelmén merengenénk.
Ha ez is megvan, akkor kezdhetünk befelé tolakodni. Mert ugye az előre megváltott helyünk van sietni kell nehogy elfoglalják és ezért lökjünk fel mindenkit. A másik véglet pedig aki már akkor jön amikor mindenki leült. De neki persze középen van a széke úgyhogy felállítja az egész sort.
Kifelé menet megint a ruhatáros menet jön. Újra tolakodni kell, lökdösődni mint az igazi úriemberek...

Címkék: vélemény beszámoló agyhugykő bazsi mesél

Mer őőőő jönnek az UFÓK!

 2013.01.21. 14:01

De jönnek ám és mindenkit megbasznak a nagy szürke nem is mondom ki mivel mert bajok lesznek és cenzúráznom kéne magamat. A világvége elmaradt, legalábbis ezúttal, úgyhogy aki felkészült rá maradjon csak készültségben! Aki éber az soha nem alszik és baromira álmos lesz meg hasonlók. 
Elkezdtem nézni egy sorozatot, az Ősi idegeneket. Szórakoztat meg kell hogy mondjam, engem legalábbis. Elég ha annyit mondok hogy a nagymester Deniken is szerepel benne? ÁÁÁ dehogy elég! Hallom a fejemben a hangokat hogy akarunk még, még, még! 
Most nem vetődött fel hogy Jézus magyar volt, most ősi idegen a frigyládával együtt! Valamint mi is zöldönkívüliek vagyunk csak még nem tudunk róla, mert genetikailag manipuláltak minket a többi idegenek hogy ne csak kőtörő majmok legyünk, mert a fán nehéz követ törni, hanem bányában élő kevésbé szőrös szuperfejlett kőtörőmajmok akik aranyat keresnek! És hát bevált mert azóta is ezt csinálják páran. Ja egyébként kiderült hogy két féle idegen van, tessék meglepődni: a jó és a rossz! Babumm! Gondolom a rosszak azok akik análisan beültetnek az embereknek a jók meg akik megjavítják a tányérantennát ha kilóg a seggünkből.
Bátran tudom ajánlani mindenkinek a sorozatot aki érdeklődik a szokatlan teóriák iránt amik teljesen hihetőek, kivétel nekem mert engem a zsidó-náci-néger-zsidó-kapitalista-komcsi-buzi-liberális tőke manipulál ami magyarellenes! 
A vitát amúgy is nehezen viselem úgyhogy aki nem hiszi hogy a Föld egy valóságsó, az nézze meg a South Park idevonatkozó részét, abból megtudja a tutit! 

Címkék: ajánló hülyeség idióták barom balfasz agyhugykő

Templomjárás

 2013.01.21. 13:29

Back to the front ahogy a művelt busman mondaná ha nem csak kattogni tudna. Megint egy ház azaz egyház. Mivel szeretnék nősülni, és mindezt templomban tenni, ezért úgy döntöttem hogy magamra veszem mindegyik szentséget amit lehet még az utolsó kenetet is hogy lehessen templomi esküvőm. 
Eddig nem voltam nagy hívő, azt hiszem ezután sem leszek, és még csak nem is szórakozok jól közben. Végül is ki a fene akar vasárnap amikor a madár se jár a kocsmába se, meg máshova se mert picsa másnapos, templomba menni. Én, mint már kifejtettem. Viszont ha már ott vagyok próbálom a maximumot kihozni a dologból. Az első sorokban szoktunk ülni, asszony énekkari tag, én meg kottatartó. Nézelődök közben serényen, hátha magamra szedek valamit a koszon kívül. Eddig csak politizálást hallottam, meg nem éppen hitéleti útmutatásokat... Ami külön tetszik hogy a mise végén a pap közli hogy "A szentmise véget ért, menjetek békével!" a válasz rá pedig "Istennek legyen hála!" Na mondom főleg neki, de akkor más is unta már.
De hát nem is engem kell meggyőzni, az olyan lenne mint Mengelét felmenteni orvosi műhibaperben. Nekem elég hogy az öregasszonyok hisznek és tolonganak mintha a feltámadás lenne. De szó szerint lökdösik egymást, nesze neked szeresd fele barátodat, anyáznak mert irgalmasak. Pedig mákdarálóval is verhetnék egymást ugye. Van aki a paptól fogadja csak el az ostyát mert az úgy trú. Kb mint amikor a blekkmetálos csak a templom elé hajlandó szarni hasonló okokból. 
Aztán vannak még a koca templomba járók, akik csak ünnepekkor jönnek lásd Éjféli mise. Velük van a legkevesebb baj, de pl megpróbálták elérni hogy az Éjféli mise ne éjfélkor hanem mondjuk tízkor legyen.Mert ők csak 10-től 11-ig szeretik az Istent, 11-től meg aludni szeretnek. 
Aztán amit nem értek még: Miért szednek a mise alatt pénzt? Az Isten nem segíti meg őket? Na de mindegy én nem értek ezekhez a szakrális dolgokhoz... Akkor is csak felháborítottam mindenkit amikor megkérdeztem hogy az elsőáldozók kiválaszthatják-e hogy mit áldozzanak fel. Pedig már elkezdtem gyűjteni hogy vegyek egy kecskét...

Címkék: beszámoló hülyeség idióták hangyafarm agyhugykő bazsi mesél jézus megmondja így ne csináld

Szentek és álszentek

 2013.01.21. 13:08

"Egy connecticuti pap nemcsak nemi aktust létesített a híveivel, de miután visszavonult drogot kezdett el árulni. Úgy bukott le a társaival, hogy egy beépített rendőrnek hat alkalommal adott el metamfetamint."
http://borsonline.hu/20130120_lecsuktak_a_perverz_es_drogarus_papot


Na igen... örök vesszőparipám a bármelyik egyház és szent emberei akik kb annyira bűntelenek mint Jason Worhees. Most süssem el hogy dehát csak a szájukba adta a szentséget a híveknek, az nem a kék eres volt? Vagy ez olcsó poén lenne mint az hogy: de hát egy papot lecsukni szertartásért? 
De nem vagyunk olcsójánosok, úgyhogy őszinte megdöbbenéssel nyugtázzuk hogy ilyen történik a világban és semmit nem hallottunk arról hogy a katolikus papok megrontják a gyerekeket, no nem mindegyikőjük bár vannak arra utaló jelek... "engedjétek hozzám a gyermekeket..."
Viszont ki vagyok én hogy ítélkezzek... 

Címkék: beteg barom balfasz brékingnyúz bulvárkomment agyhugykő bulvármocsok

Állatok a buszon

 2013.01.21. 11:10

Szoktam járni egy bizonyos buszjárattal és bizony elég sok állat is jár vele. Javarészt barmok meg vén tyúkok. De van egy két féreg is néhanap. Nemrég jöttünk haza párommal este eme állatkerti járattal, nagyon kedves buszsofőr vezetésével. Kb annyira volt jóindulatú mint Hasfelmetsző Jack és Freddy Kruger szerelemgyermeke, de lehet az jobb szagú és kedvesebb is lett volna. 
Az egy dolog hogy sokat nézett forma-1 -et és nem csak ő dől be a kanyarban meg a lakáshitel, hanem az egész busz jobbra vagy balra. De hát belefér mert biztos siet, az emberek meg nem porcelánvázák hogy ennyitől összetörjenek. Aki meg mégis azt visz buszon az bassza meg, mer az élet kemény! Biztos azért száguldunk indokolatlanul mert ha késünk akár csak 2 percet, akkor a buszsofőrnek meg kell fürdenie, vagy mataharit kell elkövetnie, és hát így már nem is indokolatlan a dolog ugye?
De, most nem ezen akadtam ki, ezt már megszoktam, van életbiztosításom. Egy sötétbőrű utas (büszkék vagytok rám? nem cigányoztam...) ült le nem messze tőlünk, fülhallgatóval zenét hallgatva. Halkan kultúráltan! Gondolom melege volt, meg hát a szag sem volt egészen emberi a buszon, ki merészelt nyitni egy ablakot a buszon. A sofőr ezt meglátta, és valami artikulálatlan módon elkezdett üvölteni hogy csukja be azonnal. A srác persze nem hallotta mert be volt dugva a füle. Erre a drága sofőr úr, hirtelen megállt, kiugrott a fülkéből, odarobogott az ablakhoz mint Zrínyi a vadkanhoz és bebaszta amit be kellett. Közben persze üvöltött hogy leszállítja emberünket. A srác felnézett, ránézett, visszakérdezett hogy tessék mi a probléma? Erre elkezdett üvölteni újra mint egy hős orosz kiskatona roham előtt hogyha melege van menjen hátra a buszra ott úgy sem jó a fűtés. Mondom ez igen, ez már indok öregem! 
A vége az lett, hogy a srác hátravonult és leszállt inkább a következő megállóban. A sofőr persze még akkor be is intett neki és mondta tovább a magáét. Így kell ezt! Nagyon helyes! Mutassuk meg hogy a Kisalföld - Volán alkalmazza a legjobb sofőröket, elemük az együttérzés, az utasokért dolgoznak és messzemenően kultúráltak valamint igányesek! Kb.: mint egy talicska hasmenéses csupaszhörcsög. Csak azoknak picivel jobb a szaga...

Címkék: vélemény beszámoló hülyeség szánalmas idióták helyzetjelentés barom értem balfasz töprengés fájdalmas agyhugykő bazsi mesél így ne csináld

Megjöttek a hótolók

 2013.01.21. 10:40

HÁHÁ de meg ám! És bár éssel nem kezdünk mondatot én megteszem csak azért is (mert ilyen szemét vagyok én hehe)! ÉS áldja meg a drága jó Isten a kezüket lábuk nyomát meg az összes családjukat inkább maradt volna az összes hó ahol van, lejártuk volna lábbal ha mással nem. Lehet mondani hogy mit sír a szám mert pár napja még azért nyígtam hogy ugyan már fél méteres hóban merre járnak.
Mondjuk engem a munkájuk kára csak annyiban érint hogy majdnem belekanyarodtam egy másik kocsiba. De segáz mert nem a saját járgánnyal voltam. Máséval meg olyan könnyű verni a csalánost mint szájba pislantani egy ártatlan kisgyereket. Tehát az áldozat a már majdnem após, akinek kocsija ami békésen parkolászott meg úgy nézegetett mint hal a szatyorban. Csak állt az út szélén a parkolóban szabályosan amikor a semmiből feltűnt egy hótoló majd a lapátjával letörte a bal visszapillantót. Lehet mondani hogy lehet vezetni anélkül is mert tény, a kocsi nem azzal megy, hanem én hajtom lábbal. Az elkövetőt látták is páran, mondjuk Petőfit is azóta hogy meghalt... na ez a jóember kiszállt a hótolóból, megnézte mit csinált, majd mivel érezte hogy ebből jól nem jönne ki, visszaszállt egy legyintés után és továbbállt. 
Tanulság & következmény? 
Egyben mondom a kettőt: legközelebb ha látjátok hogy ez történik akkor menjetek oda verjétek meg az illetőt vagy legalább adjon valami betétlapot stb... Mert ha felírjátok a rendszámot és bejelentitek a helyi "KOMSZOL"-nál valamint egyéb szerveknél hogy ez meg ez a gép ezt tette, tagadni fognak mindent zsigerből mint a náci háborús bűnösök. Mert ugye menekülés közben lőtték magukat tarkón az emberek...

Címkék: vélemény beszámoló örjöngés töprengés fájdalmas agyhugykő bazsi mesél

Semmi, nincs semmi

 2013.01.16. 09:59

Egyszerűen nincs semmi ami miatt kiakadhatnék, ez egy ilyen nap. Nem történt semmi, gyorsan beértem munkába, finom volt a reggeli, nem idegesít senki. A madarak nem csicseregnek mert koppra fagytak az éjjel folyamán. 
Az pedig olcsó és hatásvadász dolog lenne ha csöcsökről linkelnék képeket ide, ezért ezt sem teszem. Na jó de mégis:

Majd jelentkezek amint tudok!

Címkék: vélemény beteg szex beszámoló sex perverz napi mocsok agyhugykő

Meleg karakterek

 2013.01.15. 14:30

Hát igen az MMO-k világát is utólérte a fejlődés, nevezetesen itt is lesznek meleg karakterek valamint köztük köthető házasságok. Mivel nem kapunk reklámpénzt érte ezért nem fogom leírni hogy a Star Wars The Old Republic, ezért nem fogom leírni nyilván hogy Star Wars The Old Republic. 
Tehát itt mivel megérintette őket a fejlődés szele, mint Hókuszpók szívét a Bánfy hajszesz, ezért betették a jóságos készítők ezt a lehetőséget is. És, mivel én maradi vagyok ezért nem értem annyira hogy erre mi szükség volt? Jogos hogy esélyegyenlőség meg hasonló jóság, de csak azért sem látom be hogy miért kellett egy elkülönített bolygót létrehozni erre a célra? Most akkor szegregálunk? Elkülönítjük a játékosok ezen részét? :D
Ez azért megnyugtat, mert akkor mégsem én vagyok a rasszista és a rossz ember. Én ettől függetlenül vagyok az. 
A következő lépés pedig az lesz hogy aki arra a bolygóra megy az nem jöhet el onnan, mert hirtelen hopp bezárták a kapukat, az őrök meg túl erősek. És akkor már a mindenható Bunyós Pityu sem segít senkin! Pedig ha ő nem, akkor már Chuck csak sem. 
Lényegében ennyi, nem kell nagy fejtörőt meg mondanivalót sejteni... ez egy magasabb szinten elérhető lehetőség, aki akarja használja aki nem akarja azt meg kiközösítik. És különben is nem az a buzi aki simogat hanem aki hagyja.

Címkék: vélemény ajánló web közösségi portál töprengés napi mocsok agyhugykő

Bútoralkatrészvadászat

 2013.01.14. 17:07

Igen, tönkrement a kihúzható szekrényajtóm kereke. Ez alapjában véve nem tragédia, az viszont már inkább hogy hétfő délután 4 előtt egy 200 000-es nagyvárosban ne lehessen kapni hozzá semmit, de úgy semmit mint ahogy a román expedíciós erők semmit nem hagytak a Duna vonaláig bezárólag. Munkám végeztével beültem a kocsiba, ami nem az enyém és nem is én tankoltam, továbbá nem is én takarítom sőt! egyiket sem akarom elvégezni a tulajdonos helyett. Nekivágtam első úticélomnak: hm Praktiker. Az út már egészen járható volt, a korisok csak úgy suhantak el mellettem, csupa dupla leszúrt rittberger meg miegymás keretében. Üvölt a zene, üvöltök én is, de végülis nem csúsztam bele senkinek a seggébe. Bemegyek a Praktikerbe, keresek... nincs. Megkérdezem a legközelebbi jómunkásembört, szerinte sincs, de nagyon együttérzően néz. Próbáltam okoskodni hogy akkor ő hova menne ha olyat akarna menni amit én, azt mondta hogy Baumax, úgyhogy Hey Ho Let's GO! Belevágtam mint hülyegyerek a papírcsákóba. Repesztek, repesztek, repesztek egyhelyben mert a kerék csak pörög alattam, a hó meg nem enged. 
Miután ezt leküzdöttem tényleg nekivágtam, és meg is érkeztem. Itt azt mondták hogy hát volt ilyen nekik, nem is kevés de most nincs és nem is lesz már, viszont ha akarok ilyet venni akkor menjek át a Kikába. Mondtam egy rövid köszönömöt és egy halk hálaimát, aztán a siratóasszonyok kórusával mentem tovább.
Next stop: Kika. Megmutatom mit keresek, okosan visszakérdeznek hogy pont ilyet keresek-e? Mondtam hogy nem, olyat keresek ebből ami nincs eltörve. Erre közölték egy kaján félmosollyal hogy háhá a fiatalember nem jó helyre tetszett jönni. Menjek a fogalmam sincs milyen utcába, a boltba ahol van minden. Feladtam a reményt, de teljesen. Téptem tovább a GPS segítségével, meg is érkeztünk zárórára. Egy vén szaki áll kinn az ajtó előtt és nagy rössel csukogat. Előadom neki a farbát, feltolja a szemüvegét a homlokára. Ami ezután jött az könnyeket csalt a szemembe.
"Fiatalember, én ilyet nem tartok, de ha elfogad egy tanácsot akkor nézze meg a Praktikerben!"

Címkék: vélemény mese töprengés fájdalmas agyhugykő bazsi mesél

 2013.01.14. 13:27

Leesett az első komolyabb hó és ezért úgy kell csinálni mintha eljött volna a világ vége vagy legalábbis mintha Chuck Norris Oscaresélyes lenne. Tél van, Hó van. Dolgozzuk fel kérem. Jöjjenek a hótolók a sózógépek, aztán nincs itt semmi látnivaló kérem, oszoljunk! Ez nem az orosz tél ahol -40 fokok vannak és még a mikróbák is csak télikabátban vodkával mozognak. Nem értem hogy a buszoknak 5 cm hóban miért kell alsó hangon 10 percet késnie, a hótolók miért nem tudnak elindulni? Ja hogy kérem elakadnak...
De végül is lehetne rosszabb, mint mindig. Próbáltam menteni a helyzetet és beálltam én is havat lapátolni, persze nem egészen ad hoc módon hanem galádul előre tervezetten. Annyira jól sikerült az akció hogy kettőt léptem és lapáttal a kezemben mint valami rosszul sikerült Tom & Jerry részben, hanyatt estem. Nem egyszerűen rossz volt, hanem hideg és fehér is. Fél percig levegőt sem kaptam, aztán gondoltam hogy már úgy is mindegy bekaparom magam hóval, aztán pihizek még egy picikét. Kis barátaim még jótékonyan szórták rám pár mázsát hála égnek. Ebből is látszik hogy törődnek velem. Amikor észhez tértem elindultam minél messzebb onnan. Mindezek után csak hogy jó legyen meg tegyek ln is valami jót is kevéske földi létem ideje alatt, kiások mégegy folyosót a hóba. Ártatlanul lapátolok, amikor előtűnik a 7 törpe és éneklik hogy "hej hó, hej hó ez egy törpe induló..." Itt újra megijedtem és ismét dobtam egy hátast döbbenetemben. Ennél jobban csak akkor ijedtem meg amikor a fejem mellett 2 centivel becsapódott a hólapát. Felkeltem és otthagytam hogy rohadjon meg az egész ahol van Tegyék fel Vaterára, hordják a Dunába adják a rászorulóknak a sivatagban.

Címkék: vélemény beszámoló agyhugykő bazsi mesél