Szellemjárás

 2012.01.04. 21:06

Egy kedves barátomnál voltam egy kis összejövetelen, ami kellőképpen szórakoztatónak bizonyult. Kedves asszonyka, finom kaja, jó hangulat és végül mi, a teremtés két svéd acélból edzett koronája. Már jól beadagoltuk magunknak a szénsavas sárgahangulatot úgyhogy megfejtettük az élet értelmét és azon belül is azt amire még Monty Python-ék sem jöttek rá. Ezt előre nem lövöm le, köze van a sörhöz és a csajokhoz. Sok sörhöz és sok csajhoz.
Na de most nem ez a lényeg. Elkezdtünk a dzsátubélyon szellemes (nem vicces) videókat nézni. Éjfél után... Kb annyira volt bölcs dolog mint egy arab terrorista heréjét hátulról megcsikizni. Elfogyott még pár sör, és tényleg nem tudtuk eldönteni hogy melyik videó kamu, melyik lehet igaz.
Indulás előtt megkérdezték hogy nem akarok e maradni estére, mert hát késő van, sötét, hideg, meg kell egy kicsit sétálnom hazáig és hát nem is a legjobb környék. A sorházrambókat (házmester) már rég kiiktatták úgyhogy még azok sem tudnak segíteni ha ne adj isten megtámad valami ork horda.  - Szorosan nem ide tartozik de győriek érteni fogják :P 11-es járat útvonala... Révai utca - Vasudvard (Kossuth utca - lö gettó) - Egyetem - Kisbácsa - Neander völgy - Itt leszállok - a távolban meg ott is van Mordor    - Én persze bölcsen azt mondtam hogy, ááá kemény vagyok mint az a jelent amit kivágtak a Rambóból mert annyira kemény volt.
Kiléptem az ajtón... Sötét, köd, hideg, jég... Megyek vagy 70 métert, elnézek balra, és már lépnék újra, amikor tudatosul hogy mit látok. Egy fej arc nélkül. Eszembejutott egy gondolat: "nem akarok most még itt meghalni a picsába" . De hála égnek feltűnt hogy ez csak egy Betlehem.
Tovább-baktattam, vérnyomásom az egekben, az EKG simulni készül. És igen továbbra is sötét van, nem látok semmit, csak lánccsörgést hallok. És sehol senki. Nem mondom hogy megnyugodtam volna... Késő este lánccsörgést hallani nem jó jel. 1. tipp: FUSS! 2. tipp: NE NÉZZ HÁTRA FUSS! 3. tipp: MIÉRT NEM FUTSZ MÁR?
Még a kisbicskám sem volt nálam, hogy legalább kilukasszam a szellem lepedőjét... Közben egyre hangosodott a zaj, egy re jobban megijedtem. Baszki itt a világvége, jönnek a szellemek, meghalok. Erre kifordul egy öreg biciklis a sarok mögül. Neeem, nem ijedtem meg annyira hogy rögtön seggreültem és felkiáltottam...
 

Úgyhogy, kedves barátom te... hát majd lerendezzük... Ti meg nézzétek meg a videót :D

Címkék: vélemény youtube hülyeség töprengés agyhugykő bazsi mesél

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Penya64 2012.01.05. 01:45:36

Szoval gyorinek tetszik lenni...

Bazsiahegyről 2012.01.05. 08:54:14

@Penya64: Csak idomított győri vagyok.

Penya_ 2012.01.05. 09:03:43

Enis sokat jartam anno a 11essel.

Bazsiahegyről 2012.01.05. 09:25:23

@Penya_: Az új módosított útvonal hogy tetszik? Meg ha már itt tartunk, a blogról is ugyanezt kérdezném.

Penya_ 2012.01.05. 10:22:37

@Bazsiahegyről: 2005 ota nem jartam arra, es elorelathatolag mar nem is fogok. A blog fasza, rssben bennvan.

Bazsiahegyről 2012.01.05. 10:46:56

@Penya_: Ohh hálásan köszönöm! Igyekszem eleget tenni az elvárásoknak :P
süti beállítások módosítása