"Kis híján tragikus balesetet szenvedett Fekete Pákó – írta a Napi Ász [1]. Az újság szerint ez már halálközeli élménynek számít, mivel egy defekt következtében irányíthatatlanná vált az énekes autója, lepergett előtte az élete, és kis híján a szalagkorlátnak rohant. A hihetetlenül izgalmas történet végül nagyon romantikusan fejeződött be: Pákó az eset után felhívta a párját, és elmondta neki, hogy mennyire szereti. Mostantól kezdve pedig jobban vigyáznak egymásra."

Hűbazmeg, majdnem mondtam valamit. Ezt a drámát, ezt a hihetetlen tragédiát. Mért csak majdnem? Akkor szóljatok ha megette egy oroszlán vagy halálra nyomta egy csöcs. Essen a fejére egy baszott tégla vagy csapják meg szívlapáttal. Mostantól meg mégjobban fognak egymásra vigyázni... Pákóra? Minek... há a jelek szerint nemigen tud megpusztulni.
 

Címkék: bulvárkomment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bloObird 2009.05.30. 15:38:26

szerintem az lenne a legjobb, ha elvinné a rézfaszú bagoly, vagy valaki agyon verné egy színházi látcső vibrátorral...

Bazsiahegyről 2009.05.30. 15:39:22

a próféta szóljon belőled

Minusz 2009.05.30. 18:04:37

az a baj hogy a mai szalagkorlátok életmentésre vannak tervezve,ha nekimegy akkor is túléli...

vahurstar 2009.05.31. 12:21:33

@bloObird: :D az a halálközeli élmény amikor elvisz a rézfaszú bagoly,
latin neve: cupro penis bubo
süti beállítások módosítása