Alkonyat mizéria

 2010.07.08. 09:21

Nem szimpatizálok a filmmel. Egyikkel sem, egyáltalán nem. Nem pusztán azért mert szerintem szar. Ilyen langyibandi vámpírokat nem láttam még életemben pedig sok vámpírfilmmel hozott össze a balsors. Igazából nem tudom hova tenni a dolgot... Ebből a szarból csináltak 3 részt? Minek?
Bevallom férfiasan elkezdtem nézni azt hiszem talán az első részt. Odáig jutottam amikor az egyik szereplő azt mondja a másiknak hogy "Olyan vagy mint egy gyémánt" Itt kaptam sokkot és hirtelenfelindulásból nemtudtam hogy sírjak e vagy nevessek. Egy vámpír vért szív nem pedig tocsog a nyálban :D Fog egy jól megtermett csákányt és kettévágja vele akinek nem tetszik a pofikája és felszürcsöli a vért a földről.
Nem áll le buzulni meg lamentálni. Kb olyan szintet képvisel számomra a dolog mintha Uchrin Benedek és Kiszel Tünde játszaná a Rómeó & Júlia erkélyjelentetét :D
Gigászok harca ez valljuk meg. Színésztehetségek feszülnek egymásnak mint fasz a cipzárnak, de az lenne az igazi ha ez bokszmeccs lenne. Öröm lenne minden ütés amit adnak és kapnak.
No de most eszmélek csak rá hogy ez a film nem nekem szól, hanem a tizenéves korosztálynak. Akik bezony a hajukat a szemükbe fésülik, vagy éppen plázákban élnek és hujj de nagyon tele vannak érzelemmel. Ezzel most biztos kislányok tömegeiben keltek ellenérzéseket mert semmit nem mondok a filmről (mert ugye nem láttam, egyiket sem), és a szereplőiről sem beszélek hyperlativuszokban. Mert nem lehet. Egy sima összetett mondattal elmondom miről szól:
A csaj szereti a vámpírt, de nem tudnak dugni még akkor sem ha farkesemberek is vannak a filmben.
Másképp szólva: Kell a rendezőknek a pénz ezért telerakják a szarjukat Grand Kanyonnyi mélyégű érzelmekkel (legalábbis ők így élik meg).
Jöhetnek a kövek :D

Címkék: ajánló beszámoló agyhugykő

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

öööö...izé 2010.07.08. 10:41:01

megfogtad a lényeget...:-)

2010.07.13. 17:00:37

valóban szarfoshugy

jana07 2010.08.06. 23:58:12

Sztem elég jó kis Story!!

És Mássz a falra mert van 4. része is!!!

Nah Csumigumi!!

Bazsiahegyről 2010.08.07. 10:52:25

@jana07: Megnéztem a blogodat... És aztakurva hogy te 15 éves "férfi" vagy. Úgy írsz mint egy 10 éves debil kislány. Na meg a csumigumi... XD Megérnél egy posztot.
süti beállítások módosítása