Imádok vásárolni...

 2012.01.05. 11:09

Gondoltam lefutok a boltba és veszek pár dolgot ami kellhet az ebédhez. Szóval análintruder, faszkorbács, pillangós nunidísz nem most került megvételre. Mert ezeket már megvettem... Nincs is jobb mint szexuális kínzóeszközökkel versenyezni hogy melyik mászik gyorsabban előre. Mert ugye mi másra használnánk őket? Ártatlanok vagyunk mint a ma született báránybőrkabát.
Belepakoltam kis szütyőmbe ami kellett, hozzávalók, szexuális izgatószerek. Battyogok a pénztár felé. 8 pénztárból egyetlen egy darab van nyitva. Na nem állt nagy sor, nem panaszkodom úgyhogy beálltam a húsospulthoz, ami a bolt túlsó vége. Gondoltam magamban hogy türelem rosszabb mindig lehetne, és most annyira nem is rossz.
Hát tévedtem. A sorban sok érdekes dolgot hall az ember, például amikor két vénasszony összeveszik a 3 rétegű wc papíron. Ha nem látom el sem hiszem hogy ilyen van. Egyszerre nyúltak érte és egyiknek sem volt annyi esze hogy a polcon lévő bármelyik másik ugyanolyan csomagot elvegye. Úgyhogy ésszerűbb volt leállni nekik kiabálni. Ezt meg úgy képzeljétek el mintha két fogatlan pitbull marakodna egy koszlott plüssmacin. Már vártam mikor verik egymást agyon egy zacsi farháttal.
Aztán már majdnem átszakítottam a célszalagot, lelki szemeim előtt már lebegett a szalag de tényleg, és már kikezdte a lágyan lengedező ritkás mellszőrömet is! Erre az előttem lévő hapsi elkezdi mesélni hogy ő megy mexikóba egy hónapra és most elköszön, A pénztáros nézett okosan mint egy gázálarc. Nem értette, én sem. Nekünk ehhez mi közünk van? És most itt akarja előre eltölteni az egy hónap kieső időt amit a boltban tereferélésre fordítana? És elmesélte a rohadék hogy neki itt hideg van és ő azt a klímát szereti. Már 5 perce álltam így a pénztár előtt. Ezt most úgy képzeljétek el mint akinek a lovin befutás előtt lelövik a lovát...
Mondhatjátok hogy hja akkor minek járok nagyobb boltokba ha nem akarok sokat várni? Hát mert a kisboltokból az öreg nénik elűztek...

Címkék: vélemény hülyeség pihent helyzetjelentés töprengés agyhugykő bazsi mesél

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Penya64 2012.01.05. 22:47:36

Pennyben erosen megfigyelheto jelenseg. Egyszer volt szerencsem

röhhencs 2012.01.06. 03:06:28

@Penya64: ezt én is alá tudom támasztani. De a kisebb boltokban tényleg még sokkal rosszabb. Pláne csúcsidőben, meg ha kávét is főznek. Volt, hogy simán negyedóra elment egy brigádra. Meg piacnapon ha a megvadult nyugdíjas szabadcsapat beszabadul, pláne, ha az orruk előtt zártak le egy akciót.

Bazsiahegyről 2012.01.06. 11:46:07

És ugyanez megfigyelhető szerintem a buszokon is. Előmelegített helyre ugye nem ülnek :P
süti beállítások módosítása