Csigatartás rekord

 2009.05.23. 09:56

"Egy 11 éves utahi fiú megdöntötte a legtöbb csiga az arcon rekordját. Fin Kelehernek negyvenhárom csioga fért el az arcán, pontosabban ennyi maradt rajta tíz másodpercig. A korábbi rekordot öt csigával sikerült túlfelülmúlnia"
 

Azt hiszem vannak akik nagyon ráérnek. Milyen jó érzés lehet ha az arcodon csigák másznak. Mint amikor egy valag pornós valami olyat nyom az arcodra ami még mozog.
Megnézném mi zajlott le a kissrác fejében amikor kitalálta hogy ő ezt a rekordot megdönti. Jó nem mondom kiskoromban ettem gilisztát meg szöcskét... de nem hagytam hogy előtte még másszanak rajtam egy kicsit.
Igazából azis lehet hogy egy horrorfilmbe készült ezzel a maszkkal. Támadnak a gyilkos csigák.
Csigákról jut eszembe egy tudományos értekezés amit még Suluj mesélt. A nőknek azért van lábuk mert ha nem lenne akkor a vákuum leszívná őket a földre és csúszás közben olyan nyomot hagynának mint a csigák...
 

Címkék: idióták bulvárkomment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása