Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A hiányzó centik

 2022.06.26. 12:25

Rossz az aki rosszra gondol, hülye aki nem, meg kinek mi a rossz? Engem például határozottan rosszul érintett ezeknek a centiknek a hiánya. Feleségem mondta is, hogy nem lesz jó... Mondjuk én azért megpróbáltam, de máshogy sikerült csak örömet okozni. Na, aki most szexuális dolgokra gondolt, annak ülj le 1-es, a széked alatt nyílik a csapóajtó, leesel a krokik közé, akik késsel villával esznek meg, mert akkora útiemberek! Még krokodilbőr csizmájuk is van! Szóval, ágyakat vettünk a srácoknak. Fa ágyak, nem nagyon drágák, csak mostanában háborút lehetne az árukból finanszírozni. Egyetlen egy szerencsénk volt ebben a történetbeny aztán soha többé, hogy februárban vettük, az akkori árat fizettük, nem a mait. Mert az más reggel 0801-kor és 0801:30-kor is. 30 másodperc alatt beszorozzák a dátummal és x-el az árat. Az X pedig nagyobb mint amit elképzelnél... Nagyobb mint egy szamárpornós felcsatolható.... Nagy. Ez a 4 hónap február közepétől, június végéig hipp-hopp elszállt jókedvűen, facebook tiltásokban, aztán egyszer csak csörög a telefonom. Lehet jönni az ágyakért! Erre mit lehet válaszolni? Lehet kihozni házhoz, mi itthon vagyunk, nem mertünk március vége óta elmozdulni itthonról, mert "pár hét és kész, legfeljebb 6". Amikor nem bejegyzéseket írtam, vagy aludtam, akkor térdelőrajtban sikítottam, szerszámokkal a kezemben, hogy "ó Uram, én ágyat akarok már szerelni!" Aztán kihozták... Az ágyaknak darabja 200 cm hosszú. A szoba 410 cm. Na, kinek van kedve tippelni, hova nem fért be a két ágy, vonalba rakva? És miért nem fért be? Nos, én sem gondoltam volna, hogy a tervrajz az ilyen ad hoc dolog, mint amikor Rizikóban 2 figurád van és megtámadod a legnagyobb sereget. Hisz, a legerősebbet kell pofánverni, aztán a többi ért majd a szóból is. A szoba 396 cm hosszúsággal rendelkezik. Csak sóhajtottam egyet, nem voltam meglepve igazán, dolgoztam én is építkezésen. Az, hogy annó Mikes Kelemen, mostanában meg Hugyos Józsi a falba kerül beágyazásra, teljesen hétköznapi dolog. Újraterveztem, mint a GPS és kijött eredménynek, hogy nem jó bazdmeg. Mindent arrébb rángattam amit lehetett, a gyerekek játékos dobozait, a gyerekek ruhásszekrényét, a gyerekeket. Na, mi nyekkent egy nagyot? Úgy van... A szekrény. Szóval kell új szekrény is hála égnek. Ez ilyen lavinaszerű dolog lehet. Mert megláttam milyen a fal a szekrény mögött, meg a többi helyen. És hát festeni is kellene. Idegbejöttem, összeraktuk az ágyakat, elpakoltam mindent és a gyerekek azóta, 2 napja sem aludtak még benne, mert a nagyszülőknél aludtak. Érezhették, hogy szerelés van és ilyenkor nem kell beszélni velem, vagy a környékemen. 

Szép lett. 

Címkék: vélemény ajánló tv játék web beteg szex beszámoló hülyeség poén feladvány perverz kérdés felvilágosítás pihent idióták töprengés fájdalmas napi mocsok bulvárkomment agyhugykő bazsi mesél Ház Fa Ágy

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása