Jacko hajából illatszer

 2009.11.29. 18:58

"LOS ANGELES - Bizarr fordulatot vett a popkirály hagyatékának kiárusítása. Év végéig 11 ezer, utána már 16 ezer 500 forintba kerül az M nevezetű új parfüm, amelyet Michael Jackson (†50) örökítő anyagának felhasználásával készített az erre az eljárásra szakosodott My DNA Fragrance cég. A DNS-mintát egy sztárhajszálgyűjtő, John Reznikoff bocsátotta a rendelkezésükre."

Ott kezdeném hogy minden tisztelem Dzsekóé, mert senkit nem raktak ilyen jól össze. Külön köszönet ezért a ragasztós brigádnak, bár az orrleesős bakiért faxkorbácsolás jár :D
Ja igen, és hogy milyen illata is lehet ennek a parfümnek? For example technokol...
És hogy minek is a rövidítése az M? Hát megaszondom azt is... M mint meglopjuk a rajongókat egy újabb szarral amire ráütjük egy híres halott nevét.
És különben is... Májkül nem halt meg, vagy ha mégis akkor baj van... Jön a Thriller az összes zombival és megesznek mindenkit. Főleg a kisgyerekeket.
 

Címkék: beteg pihent bulvárkomment agyhugykő

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása