Praktiker

 2021.05.18. 10:11

Mindenre van több ötlete... Azt én elhiszem, de ezek olyanok mint az utópiák úgy általában, tartózkodni érdemes a megvalósításuktól. A kertet igyekszünk rendezni a ház körül és ehhez kellett volna egy bolt ami elméletileg BaRkÁcSáRuHáZ, gyakorlatilag meg annyit ér mint a használt tömlős sajt csomagolása. Hazudtam, elszántaknak és kétségbeesetteknek az lehet óvszer.
Első nap kvarchomokot akartam venni a térkőhöz... Találtam egy eladót, aki úgy megijedt, hogy jé egy ember, mintha Batman kért volna tőle budipapírt. Köszöntem kedvesen, kérdeztem hogy kvarchomokot hol s merre találok? "Háá, amíg nem kapok, nemtom" Hát akkor köszönöm szépen. Elkezdtem kültéri hosszabbítót keresni a fűnyíróhoz. Hát a fűnyíróknál nincs, az elektromos szerszámoknál nincs. A villanykapcsolóknál is nézelődtem, hát ott volt. LOGIKUS.
Aztán kerestem még redőnyautomatát. Gondoltam hogy a bazinagy ABLAK felirat környékén lesz, de ott csak ajtók voltak. Tudom, van az a szög amiből az ajtó is ablak.
Minden nap mentem szinte mert kellett valami és nem adtam fel. A végére eljutottam odáig hogy a darált gumi alátétről hiányzó árcédulát megkérdezzem hol van. Meglátott egy eladó, látta hogy kérdezni akarok, majd eltűnt a sor mögé. Megkerültem a sort... Ő is. De kitartó vagyok... Lebasztam a pultra, elmentem az OBI-ba és nem vettem ott sem, mert nem volt.

Nem kell hinni az olyan dolgoknak hogy barkácsáruház, meg kert osztály... 

Címkék: vélemény felvilágosítás batman helyzetjelentés barom balfasz agyhugykő bazsi mesél

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

KertészLeó 2021.06.11. 12:15:03

Miért nem rendelsz innen? Telefonon minden segítséget megkapok és kedvemre nézegethetem a termékeket anélkül, hogy valaki oldalba könyökölne. Arról nem is beszélve hogy szerelvények, csaptelepek, szerszámok, kerti gépek, bojlerek...egyszóval mindent megkapok és olcsóbb is mint az említett áruház. www.szerelvenyaruhaz.hu/

Bazsiahegyről 2021.06.11. 13:45:22

@KertészLeó: köszönöm a tippet, ki fogom próbálni mindenképp! :)
süti beállítások módosítása