Egy texasi férfi, Colby Watson azt állítja, hogy miután megvásárolta Gwyneth Paltrow híres/hírhedt „Ennek olyan illata van mint a vaginámnak” fantázianevű gyertyáját, az üzembe helyezés után az felrobbant, és akár meg is ölhette volna. Emiatt úgy döntött, jogi útra tereli az ügyet. 

A férfi állítása szerint még januárban vette meg a terméket, de csak februárban használta először, amikor időrendben az alábbiak történtek:

  • A gyertyát az éjjeliszekrényére – egy vízszintes felületre – helyezte, 
  • semmi nem volt a gyertya közelében,
  • nem volt nyitott ablak vagy huzat a hálószobájában,
  • a gyertya körülbelül három órán át vagy kevesebb ideig égett,
  • hirtelen lángba borult,
  • nem sokkal később pedig felrobbant,
  • amitől az egész szoba füstben úszott.

Igen, ám, csakhogy a gyertyák leírásában szerepel, hogy 

LEGFELJEBB KÉT ÓRÁN KERESZTÜL LEHET ŐKET EGYHUZAMBAN ÉGETNI. 

Viszont Watson szerint ez nem elégséges figyelmeztetés, és nagyon veszélyesnek tartja a terméket, így ő és több áldozat is másfél milliárd forintos kártérítést követel a cégtől. 

Hát ki ne akarna Gwyneth Paltrpw pina vedzsájná illatú gyertyát? Ide nekem vagy 8-at legalább. Rakok még a fürdőbe meg a gyerekszobába is! Had érezzék ők is milyen a konzervált sunaszag! Még a nagyi is szereti! 
Gwyneth-vel is elbeszélgetnék a dologról hogy normális vagy-e édes lányom? Mi lesz a következő a segg vagy a hónaljszagú illatgyertya amit a nép tud pörköltszaftos asszonyverőben szagolni, ettől magát at átlagnál jobbnak érezve, netán kizökkenve a hétköznapok derűs taposómalmából.
Aztán a fiatalemberrel is megbeszélném a dolgot hogy ha rá van írva hogy 2 óra, akkor mi az ami nem sikerült ebben? Annyira bekábult tőle hogy folyó nyállal, habzó szájjal nézte ahogy lángol és hagyja magára robbanni, mert így olyan mintha a fejéről le tudná nyalni a hírességet?

Gyermekeim az Úrban... Legyetek észnél mert baj lesz.

Címkék: hülyeség szánalmas felvilágosítás condom töprengés bulvárkomment agyhugykő bulvármocsok

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása