Hű mostmár tényleg nem tudom hova legyek örömömben! A pápa nem keresztény Sinéad meg nem vonul vissza. Mert neki ne mondják meg. Még ő maga sem! Egyébként meghallgattam azóta a leghíresebb számát ami egy Prince feldolgozás. 

Not my cup of tea...

Amúgy közben nyilatkozta hogy Prince az ördöggel cimborált és egy párnacsata közben durván párnacsatázott. Nem röhög! Szólunk szépen az óvónéninek aki majd jön és ennek a pernahajdernek a maradványait a sarokba állítja. 
Saját bevallása szerint egy 162 cm-es törékeny nő, akit megbántottak és még meg is aláztak amikor az önéletrajzi könyvéből kérdeztek rá bizonyos dolgokra. Amiket Ő írt le és adott ki. Nem egy gonosz férfi.
Ezentúl:

minden alkalommal, amikor lemezt kell eladnom, vagy mint ebben az esetben, egy könyvet, az triggerel

 

Értem hogy világszintű problémára akarja a figyelmet felhívni a saját történetén át, de ez nem feltétlenül a leg célravezetőbb mód...

Címkék: vélemény ajánló beszámoló hülyeség töprengés bulvárkomment agyhugykő bazsi mesél

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása