K-pop Észak - Koreában

 2021.06.14. 09:14

Az én személyes ízlésem ebben pont egyezik a Kedves Vezér ízlésével, nem tudom értelmezni a K-pop-ot, de semmiképpen nem nevezném ráknak ami megmételyezi a jobb Korea néplelkét. Szerintem tökre rendben van hogy a másik Koreában embertelen körülmények között tartott fiú és lánybandák létezhetnek akiknél néha be-becsúszik egy öngyilkosság. A Kedves vezető biztos azt nehezményezi hogy nem az általa engedélyezett frizurákkal lépnek fel, egy átlagembernek fingja nincs hogy nő vagy férfi e az énekes éppen.
A munkatábor ami a hanghordozó, film, frizura, ruházat birtoklásáért jár potom 5-15 évig tart, vélhetően emberséges és kellemes körülmények között.
Úgy gondolom a szabadság ilyen mértékű sárba tiprása, taposása, stb... nem mindennapi tehetségre vall! Figyeljünk oda az országot vezető fiatal géniuszra, még Európa is tanulhat tőle!
Amúgy lebukott ő is hogy milyen zenét kedvel:

 

Címkék: zene web youtube videó pihent fájdalmas napi mocsok bulvárkomment agyhugykő bazsi mesél

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása