Tragédia történt...

 2021.06.16. 09:38

A DIGI nem fizetett a TV2-nek, emiatt le kellett vennie műsorról a Jockey és az Isaura tv-t! Gondolom ettől kivannak páran, mint jómagam amikor kiderült hogy a győri múzeumból elviszik Napóleon koponyáját. Csak álltam ott szélütötten az ablakban és zokogtam. Lehet láttátok is róla a sorozatot ezeken az adókon... Amúgy el nem tudom képzelni hogy 2021-ben ki akarja a Dallast reggel 06:55-től 10:00-ig nézni például, vagy az Isaura tv szerelmes sorozatait. Azért nézik hogy hátha most Boby tényleg meghal? Vagy Samantha megint iszik? Hű ezek az izgalmak! Egyébként a kebaposok képben vannak a Fatmagüllel? Imádom minden pillanatát a török sorozatoknak. A világ legnagyobb tömegpusztító fegyverei között a helyük a Barátok közttel egyetemben. Van egy vízióm egy ilyen mashup-ról: a barátok közt szereplőit elrabolják a középkori törökök és eladják rabszolgának Dél-Amerikába, ahol egy gyapotföldön dolgozva gyűjtenek Esmeralda szemműtétjére, aztán jön Isaura apja és mindenkit megostoroz Jockey megbízásából. Boby ki akarja szabadítani szerelmét, magdi anyust, de a mentőakció közben megeszik a bennszülöttek. Samantha iszik. Vili bácsi is mert, felszabadult. Aztán jön a Knight Rider, de KIT elakad a dzsungelben növő gazban, Michaelt meg megeszik az anakondák. Hepiend.

letoltes_1.jpeg

Pedig akár olvasni is lehetne, nem a műsorújságot... Meg nem is a bevásárlólistát. Az férfiaknak amúgy sem kell! Megjegyzünk mindent és ebédre ebből lesz a Kőbányai rakott meggy, tésztás törölközővel. 

Na most mennem kell, vége a Dallas reklámszünetének.

Címkék: vélemény ajánló tv beteg beszámoló hülyeség fájdalmas bulvárkomment agyhugykő bazsi mesél

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása