Badacsonytomaji strand

 2021.06.18. 09:22

Szemesnek áll a világ, kivétel az északi part ékkövénél Badacsonytomajon. Itt senkit nem érdekel Balatonszemes, csak hogy szemtelen módon belépőt szedtek egy strandra ami nem az övükéje. De nem ám 10 percig, hanem évekig. Ettől hangos most minden a vidéken, hogy mire szedhetnének még pénzt a helyiek. Én úgy gondolom hogy nem feltétlenül tették ezt rosszul... Minden szentnek maga felé hajlik a keze, meg így legalább nem hazánk legjobban fizetett üzletembereihez került a zsé hanem az önkormányzathoz. 
Viszont ugye az is igaz hogy ennyi erővel Tiszavapsuvapp is kérhette volna a strandbelépőkből befolyó jövedelmet, mert nekik is hasonló joguk lett volna rá.
Megint tekerjünk egyet a látószögön: Ezzel most akkor tulajdonképpen megkárosítottak valakit.
Megint tekerjünk a látószögön: miért nem jelezte az a valaki éveken át?

Megint tekerjünk a látószögön? Szerintem ne mert a végén még valami vén germán lógóját vesszük észre a parti rekettyésben.

Bár lenne egy igazi rekettyésem. Boldoggá tenne. Szednék belépőt hogy megnézhessétek.

Címkék: vélemény idióták töprengés napi mocsok bulvárkomment agyhugykő bazsi mesél

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása