Gendersemleges köszönés

 2021.07.14. 08:41

Egy gendersemleges köszönésen dolgozik a Lufthansa, innentől nincs hölgyeim és uraim. Mondhatjátok hogy genderőrület, mondhatjátok hogy egyenlő jogokat mindenkinek. Én nem erről az oldalról közelítem meg... Ugyanis a gránit szilárdságú sziklából növesztett anyanyelvünk, amit a Szíriuszról érkező ősmagyarok a jurta alakú űrhajóikon is használtak, tovább ez az egész galaxis ősnyelve, ha nem tudnátok...

fb_img_1624443308031.jpg

... és ezt el akarják titkolni galád módon... Szóval anyanyelvünk kidolgozott már évtizedekkel ezelőtt megoldásokat erre az akkor még nem létező problematikára:

1. "Csá"

2. "Helo"

Így hát innentől kezdve a helyes köszönés ez. Viszont akkor kérem én is a külön megszólításomat minden egyes alkalommal ami pedig: Univerzumromboló Kedves Zseniális Nagyúr akit rajongva szeretünk. Igen ez már kicsit áthajlás személyi kultuszba, de ki mondta hogy ez rossz? Értse meg mindenki és tartsa tiszteletben. Ha 70 körüli társadalmi nem van, akkor ez simán belefér mert mindenki egyenlő ugye?
Komolyabb oldalról megközelítve, nem zavar hogy valaki valamiben másnak vallja magát, támogatom verbálisan az önmegvalósításban azt is aki a papucsába kulázik, virágot ültet bele és együtt él a szaggal. De azt hiszem nem az a legjobb módja magad elfogadtatásának hogy mindenkit beleerőltetünk egy formulába ami egy rétegnek jó. -> Viszont ha marad a régiben minden, akkor elnyomnak egy réteget --> nem akarunk elnyomni, ezért elnyomunk???!! Egy bizonyos állkapocs elkezdett remegni azt hiszem, valamint a villanyszerelő barátai is. Nem szívesen lennék német... Értem hogy a "sehr geehrte Damen und Herren" jelenti a problémát, mert van aki nem nőként és nem is férfiként azonosítja magát. De abban a pillanatban ahogy a légvédelem egy halom kacatot csinál a gépünkből, mindez lényegtelenné válik.

Címkék: vélemény ajánló beszámoló feladvány pihent töprengés fájdalmas bulvárkomment agyhugykő bazsi mesél

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása