Spályztakarítás

 2021.11.19. 07:30

Amikor építkeztünk, az egyetlen dolog volt amit megfogadtunk amellett, hogy nem építünk panelházat, hogy lesz speizunk. Több szoba, meg semmi más igazából, nem is kellett volna, de der Speiz legyen. Majd oda jól elpakolunk mindent ami nem kell a konyhába, illetve a konyhaszekrénybe záros határidőn belül. Most. 3 éve lakunk itt ha emlékezetem nem csal. Jó társaságban csak úgy repül az idő. Na, mondjuk ha tegnap költöztünk volna, valószínűleg arra sem emlékeznék. Szóval 3 év kincsei halmozódtak a konyha mellékhelységében. Nagyon remélem, hogy csak azért mert mellékhelységnek hívom, nem csinál bele senki, semmi barnát. Max a kávét, vagy a kakaót, de azt meg nem ott tartjuk. Benéztem hát, kiválasztottam hova engedjem be haragom gőzborotváló tekintetét... Majd választottam masik célpontot azzal a lendülettel, mert belépni sem tudtam igazából. Láttam, hídfőállást kell kiépítenem... Léptem egy merészet, bele egy befőttesüvegbe. Aztán ráültem a kukára. Mivel belevaló vagyok, nem adtam fel, kiraktam a 6 törpe cimboráját a konyhába. Igen, Kuka egy embergyerek volt. Kéretik tudomásul venni. Találtam mindent amit el lehet képzelni, igazi terra incognita volt. Összeszedtem egy valag zacskót. Eddig röhögtem rajta, hogy bakker, ki az a hülye aki egy zacskónyi zacskót tart otthon??? Pedig a magyar háztartások nagy részében van zacskós zacskó. Ekkor még nem tudtam, hogy a zömhöz tartozunk, de később 3 zacskót raktam tele zacskókkal. A végén még a világon minden 4. ember kínai statisztika is igaz ránk... 5-en vagyunk... Szóval... Meg kell magyaráznom az eltűnt kutyát... De félre a komolytalanságot, nem érek rá erre! Befőttes üvegek. Ebből nem jött össze sok, úgy nagyjából 28 körüli. Üresen. Nem értem, kitől, meg miért hoztunk el üres befőttesüvegeket, a tetejük nélkül. Lekvárt, bizonyítottan nem fogyasztok, hacsak nem fogyott el minden más... De ennyit meg képtelenség, hogy a gyerekek megettek 3 év alatt. Valamint találtam még vagy 15 teli üveget. Akkurátusan fel van címkézve minden! Pl az uborkáról tudom, hogy 2018-as barack. Nem volt egy jó évjárat nah. Ami még előjött: műanyag dobozok. Többnyire tető nélküliek persze. Ezekről hajlamos vagyok azt gondolni, hogy eleve így adják el őket. Nem láttam olyan háziasszonyt pl, aki amiatt morgolódik, hogy bazz... Megint egy valag műanyag doboz tető, de hol az alja? Ahogy pakolásztam tovább, kiugrott elém egy japán katona világháborús egyenruhában, megdobált édesburgonyával és elfutott. Korábban kellett volna rendet raknom ezek szerint... Arról nem is beszélve, hogy találtam 2 Drakula korabelinek kinéző fokhagymát, amikre te meg mi a f@szom vagy csatakiáltással rátapostam. Nem kellett volna.

Címkék: vélemény ajánló beszámoló hülyeség feladvány felvilágosítás pihent töprengés fájdalmas agyhugykő bazsi mesél Műanyag doboz Speiz Rendeakás

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása