Fényképezőgép gyerekeknek

 2022.01.15. 07:30

A fényképezőgép gyerekeknek egy átverés. Egy, ismételten felnőttszemmel nézett, önsorsrontó ajándék a Főnök fiától. A dédimamákhoz tette le a fa alá, majd kacagva távozott, meg hagyott egy cetlit amin az állt: ezt a kereszthalálért kapod, érted nem haltam meg, te csicska. Hát jó, Ő mondhat ilyeneket gondolom. Azért segítettem kibontani a csomagokat, konstatáltam, hogy elemesek a fényképezők és hát "valahogy" elem is került bele. Disz iz a bigining of a bjútiful frencsip! Innentől kezdve nem lehet nyugodtan orrot túrni, mert egyszerre ketten fényképezik, úgy hogy nem is tudják mit csinálnak. Amire pedig eszmélsz, egy komplett videósorozat van arról, ahogy hangosat pukizol, ahogy az orrodból összetúrt fikuszt belekened valahová, ahogy gumikacsákkal fürdesz, ahogy 14 éves kislánynak sminkelve a Tiktokra gyártasz videót, vagy arról hogy este valami nagy betekert akármit ásol el a kertbe. Egyik sem történt meg. Még. Kezembe vettem a fényképezőt, gyertek gyerekek! Csillaggal bekapcsol, holdacska fényképet csinál, felhő videót, a karral lépegethettek a menüben. "Apa, ezen van játék és zenél is" Szuper. Ekkor kívánni kezded, Longinius munkáját... majd megmutatod hogy kell levenni a hangot. Ezzel a gombbal fognak oroszrulettet, valamint az idegrendszereddel húzd meg - ereszd meget játszani. Hazafelé menet az autóban 35 db kép készült és 3 videó a szembejövőkről, valamint egymásról. Temérdek lehetőség adódik a két fényképezővel agyvérzést okozni. De, azért valahol büszkeséggel tölt el a leleményességük. A 90-es évek kalóz vére bennük van. Arra megyek a nappaliba, hogy a lányom áll a tv előtt a fényképezővel. Na, mi a fennforgás? Ehh apa, semmi, letöltöm a Barbapapát. Az igen - mondtam és csináltam egy kávét magamnak. Amire beleittam, akkor jött a felismerés... Bakker, a mesét veszi videóra és a most induló csendespihenő alatt, azt fogja nézni. Eddigre, már 2 meserészlet volt felvéve és akkor azért viselkedtek tegnap is ilyen jól a szobájukban. Mondjuk 3 megapixeles kameráról beszélünk, sok dolgot nem lehet látni a felvételen. De, hála égnek, erre is szabályok kellenek. Wc-n, öltözéskor, vetkőzéskor, orrtúráskor nem veszünk fel senkiről videót és a kakit sem fényképezzük le, bármekkora. Mondjuk így nehezebb bizonyítani a rekordot. Persze mindenhova el kellett vinni a 2 kis gépet megmutatni. Szét lett fényképezve minden amit el tudunk képzelni, mondjuk van még pár kép amin vagy a zámolyi yeti van, vagy mégis kaki. Ki tudja... Elküldtem a Hihetetlen magazinnak. Ha a yeti az pénzt ér, ha a kaki, akkor meg kritikának is lehet vélni. 

Címkék: vélemény ajánló tv játék beteg beszámoló hülyeség karácsony gyerekek feladvány kérdés felvilágosítás pihent fényképező töprengés agyvérzés fájdalmas agyhugykő bazsi mesél Jézus

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása