Írás tanulás

 2024.02.22. 09:15

A gyerekek immár 1 egész hete itthon vannak, mert pillangóvírus van. Amíg vártam, hogy bebábozódjanak és pillangóvá váljanak, kiderült, hogy lányomnak leckét kell írnia, meg pótolni az órai munkát. Úgyhogy délutánonként ezzel múlatjuk az időt, hogy leülünk és türelmes magyarázás van. Mert nem értem a mateknak azt a részét. Van ilyen, a vektorokkal ugyanígy vagyok. Amikor a többiek tanulták, én beteg voltam. Utána kértem a tanárnőt, hogy magyarázza el, azt felelte: Várj egy kicsit! Ez volt nagyjából 30 éve. Én türelmes vagyok, szóval várom Erikanénit a magyarázattal, meg hogy elmesélje mire tudtam volna használni ezt az életben. Ugyanitt a logaritmusra is várnám a magyarázatot hasonló okokból. De, nem vagyok haragtartó, se hamutartó. Szóval birkóztunk a matekkal, zokogtam, már azon voltam, hogy új elméleteket dolgozok ki arra, hogy ne kelljen egy számot 10-re kiegészítenem, ha csak simán össze is tudom adni. Kislányom meggyőzött, hogy akkor hagyjuk inkább, nézzük az írást.
NO. Kiderült, hogy nem tudok írni. Legalább is emberi szempontok szerint nem figyelembevehető írásos emlékként amit a papíron hagyok. Ha ez lett volna a piramis belsejében, a mai napig nem fejtik meg. Vannak betűk, amiket nem jól kötök össze (az összes lényegében ilyen), meg vannak amiket nem is jól írok. És a probléma nem itt kezdődik igazán. Nem tudom elolvasni a saját írásomat. Igen, azért mert tényleg olyan mintha halszálkával karcolták volna bambuszrügyre, miután romlott borra nitrohigítót szívtak az elkövetők. És ezt tudom még másik 2 nyelven is. És néha úgy is beszélek, mint ahogy írok. Senki nem érti, de azt hiszik, csak azért mert olyan fejlett szinten beszélem a nyelvet, hogy én vagyok a helyi nyelvújító. 
És kijukadtunk oda, ahova akartam. A probléma nem én vagyok, mert legalább digitálisan nem vagyok análfabéka. Ellenben elég sokan vannak akik hisznek mindenféle összeesküvésben. És minél mélyebben hisznek, annál inkább olyan a kifejezőképességük írásban, mint egy bemindenezett gorillának. Van ám minden a palettán, UCC, laposföld, gyíkemberek, fehér/feketekalaposok, Nibiru, kamu Holdraszállás, belső Föld, békás matrica, chemtrail, etc... Hiszen a háttérhatalom (a titkostársaság amiről a makkoshömpölői Géza (41) (tüzépes), tudja hogy létezik), titokban kiirt mindenkit. Igen, ez a kiirtás jó tempóban halad mert 8 milliárdan vagyunk lassan a bolygón. Bónuszként békás matricával jelölik meg, hogy 1-1 termék mérgezett. Így a beépített gyíkember azt nem veszi meg, így jól nem hal meg és át tudja venni a hatalmat a bolygón. De ezt valahogy mindig csak azok tudják, akik szellemi szinten a bélbolyhok szintjén mozognak. Lehet később visszatérek ezekre a képzetekre...

Címkék: ajánló beteg beszámoló hülyeség idióták töprengés agyhugykő bazsi mesél

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása