A liba a legvadabb állat...

 2008.09.30. 19:32

Kedves munkakerülő és blogolvasó gyerekek! Szeretnék elétek tárni egy műremeket, egy dalt: Nasty Fox - Liba. Pont. A zenekarral először tavaly találkoztam Pesten egy közös koncert alkalmával. Egyébként ők egy felvidéki banda... Naszóval amikor megérkeztek már magas volt a srácokban a maligámfok, szóval egyből barátságot kötöttünk velük. Megosztották velünk féltveőrzött Vilmos és Becherovka készletüket, amit mi örömmel csappantottuk meg. Egy új barátság szép kezdete. Elkezdtek játszani minden csodás, aztán jött amire nem számított senki.  

A liba a legvadabb állat,
A liba lesből támad
A liba a legvadabb állat,
a liba leszakítja a lábad

A libának 27000 foga van
és éles mint az állat
a liba, a liba,
a liba a legvadabb állat

utálom a libákat, a falunkban lakik egy
névszerint kacsa, és megtámadja az arrajáró
kiscsibéket
utálom a libákat

a liba a legvadabb állat
a liba lesből támad
a liba a legvadabb állat
a liba leszakítja a lábad!

 

 kb ez a szövege ennek a himnikus műnek. Félreértés ne essék, a szám nagyon is jó. Mi minden egyes alkalommal hatalmasat tomboltunk rá. De hogy a liba a legvadabb állat, ez a felfedezés úgy ért minket mint amikor a macska farkára hintaszékkel ráülnek... Abba már bele sem merünk gondolni hogy született az hogy  liba neve kacsa :D Utólag a srácok megvallották hogy nem voltak teljesen józanok abban a pillanatban amikor ezt írták. (mi a pöcs, ki hinné? :P)

Tanulság: részegen ne nyúlj hangszerhez mert himnuszt írsz :D

Címkék: zene ajánló hülyeség poén

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nacsa 2008.10.02. 22:07:41

Ezt csak egy hullarészeg vegetariánus írhatta.

suluj · http://agyhugyko.blog.hu/ 2008.10.03. 07:50:48

hogy hullarészegek voltak az biztos de azt is bizton állíthatom, hogy nem vegetáriánusok, hogy honnan tudom ez egy későbbi posztból majd kiderül :-)))
süti beállítások módosítása