Eddigi rövid életem során megfordultam pár melóhelyen hála a PannonWork és egyéb szervezeteknek. Szerettem őket mint kecske a kést de csak azzal tudok védekezni mint a pornósok... "Kellett a pénz" Bár távol voltam az események sűrűjétől mint Anettka bármelyik szépségversenytől, azért hozzám is elértek a hírek.
Egyik alkalommal egy szerencsétlen fehércseléd nem átallotta lepréselni a saját ujját egy présgéppel. De fel sem fogta mi történt... csak nézte a kilapított ujjat. Gyakorlatilag nem sok minden maradt belőle. Kb olyan levestésztavastagságú lett az ujjacska. A nő egy dolgot tudott kérdezni: "Mi lesz most?" hát mondom... varrjátok vissza azt jó lesz palacsintát fordítani, meg sütit kiemelni... Dehát nem hallgattak rám és bementek a kórházba... Természetesen a baleset otthon történt egy satuval. (Jézusom egy kis fantáziát adhattál volna egynémely sutyeráknak, vagy nem kellett volna hagyni hogy elcserélje az ecserin susogósmelegítőre.)
De itt még közel sem volt vége az ámokfutásnak. Egyik gépbeállítónak a komplett kézfejét lepréselte egy agyhalott nő. Nemtudom ezeket honnan szalajtják... Oké gyári munkás nem egy észkombájn de azért az IQ-ja legyen már többmint a rendőrkordonnak. És nem fogjátok kitalálni, ez a baleset is otton történt. Itt azért már gondolkodóba estem hogy otthon mivel tudod levágni a kezedet... Gondoltam a fűnyíróra de annyira senki nem hülye, azzal max ujjakat szokás vágni. Aztán esetleg ha megcsikized egy medve heréjét miközben málnát szed. De a medve megeszi a komplett mukit úgyhogy nemjó. Esetleg közel ment a TV-hez amikor Uri Geller bűvölte az ország agyhalottabbik felét és leolvadt... De ezt is elvetettem. Agyam utolsó segélykiáltása szerint biztos Patakival együtt rabolták el az ufók és levágták a kezét.

Kéz, láb, halihó
présgéppel dolgozni hullajó...

Címkék: hülyeség munkában fájdalmas

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása