Ebben a posztban most nem egy portál lakóira akarok kitérni, hanem egy bizonyos fajta felhasználótípusra, a körlevelet küldőre. Ezen ízeltlábuakkal megegyező agykapacitású lény, aki nem ért a szép szóból, hogy nem érdekelnek a hülyeségei és sírva kérem ne küldjön több ilyen üzenetet egyszerűen leépíthető. Most megosztom a nagyérdeművel a sokéves tapasztalataim során kidolgozott szöveges formulát, amivel elérhető, hogy talán felfogja azt a parányi tényt, hogy a nevemet ne jelölje be a címzettlistában.
Ím ígyen szóla Zaratusztra:

Kedves barátom/barátnőm
ezúton szeretnélek megkérni arra, hogy több körlevelet ne küldjél nekem. Ezen kérésemnek egyszerű az oka, hogy teljes mértékben leszarom. Szeretném felhívni a figyelmedet egy egyszerű és nagyszerű, ám számodra mindenképpen hasznos információra, miszerint, ha még egy körlevéllel gazdagítod a szemetesládámat, akkor megkereslek személyesen egy jól formált kerítésléccel és nem hogy téged, de a le és felmenőídet is addig ütöm vele, amig vonaglotok.
Köszönöm kedvességed és megértésed, szerető barátod/barátnőd

Címkék: tipp hülyeség közösségi portál fájdalmas

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása