Méltóságot a növényeknek!!!

 2008.10.04. 13:49

Pont most futottam bele egy igen izgalmas témába, miszerint a zsebórák, zsebkések és zsebbankok országában elfogadták, hogy a növényeknek is joguk van a méltóségra.
Ezek szerint nem csak kicsiny hazánkban erősödik az agyhugykőben szenvedők száma, hanem globális a jelenség.
Lelki szemeim előtt megjeleni, ahogy tüntetnek egy-egy cserepes muskátlival a hónuk alatt az emberek, hogy méltóságot a virágot, szabadságot a szobanövényeknek...
Térköveket szaggatnak fel símaszkos fiatalok, molotov koktélokat dobálnak a rend bátor és azonosítóval ellátott őreire, akik próbálnak megvédeni bíróság elé cibált fára mászó terroristát, fa tövében pisilő partizánt.
Néhány vegetáriánust egyenesen meglincselnek a nyílt utcán és rituálisan feláldoznak, csak mert titkon otthon fogva tartott egy pár zöldséget, majd előre megfontolt szándékkal különös kegyetlenséggel salátát készített.
Sajnos drága barátaim erre már nem tudok mit mondani, lőjjünk agyon minden fára mászó kiskölyköt...ez már tényleg kóros, hogy ennyire erősen terjed ez a különös nyavaja a világban. Jó, ne mészároljunk halomra bébifókákat, de akkor is...egy növénynek milyen méltósága van??? Egy kisállatnak még van, feltéve ha nem éppen a tányéromon vigyorog jól átsütve, de akkor is...

Egy a lényeg basszunk az erdőkért!!!

Címkék: hülyeség idióták fájdalmas

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása