Nem vagyok informatikus, de sajnos belefutok olyan dolgokba, ami komoly problémát jelent egyes embereknek és ezen problémák orvosolására általában rendszerint hozzám fordulnak.
Pont ezen a szép napon keresett meg az egyik drága barátom azzal, hogy kell neki egy program (közölte velem a program nevét is pontosan) és hogy honnan tudja leszedni?
Ez egy komoly probléma, hát vegyük is górcső alá:
Első tippem az volt, hogy talán a google segíthet. De hogy hogyan is??? Talán úgy, ami alapvetően a funkciója, hogy keres.
- Ez problémát okoz?
Pedig pofon egyszerű, egyszerűen be kell gépelni a böngésző címsorába (az a sor ami a böngésző legtetején található és sokminden okosság mellett oda még gépelni is lehet) hogy
google.hu (ha menőzni akarsz mások előtt, akkor legyen google.com, de akkor készülj arra, hogy nem biztos, hogy magyarul lesz minden)
- Ohh nagyszerű!!!
- Sikerült!?

- Jah, hogy nem megy, nem baj probálkozz újra, mint a kutyák tavasszal.
Várjál segítek, mutatok egy képet, hogy mit kell elérni, ha ezt látod jelentkezz űrhajósnak, a nehezén túl vagy.


Na,nézzü tovább, látom nem halott ügy.
- Huhu itt mit is lehet kezdeni...
- Vigyázz bonyolult szerkezet!!!
Van egy mező, ahová lehet megint csak írni. Nana, az nem az, nem oda, ott van a nagy Google felirat alatt a két gomb felett, azért eldugták a mocskok, csak hogy megtévesszenek, de sose félj drága barátom, most elárulom neked a nagy titkot és túljársz az eszükön...
Most hogy bebizonyítottad azt, hogy képes vagy idáig eljutni szeretném figyelmedbe ajánlani bármelyik főiskolát, mert simán felvennének ilyen teljesítmény után. De még mindig nem értünk célba. Az előbb említett mezőbe beírod, azt amire szükséged van, na nem azt hogy kéne egy kis agy, vagy valami, hanem amit keresni szeretnél.
Nem azt nem fogja megmondani, hogy hová raktad le a lakáskulcsod, de azért egy próbát megér, hátha. Ha sikeresen bepötyögted akkor már csak egy enter billentyűt kell nyomni, vagy ha nem tudod mi az akkor az egérrel, tudod, ami mellé már korábban sajtot pakoltál, azzal rákattintasz a keresés gombra, és láss csodát ad egy csomo dolgot.
Innentől kezdve már csak nézegetned kell, hogy melyik is megfelelő neked.
Jó szórakozást.
Sikeresen elvégezted az ELTE prog-mat gyorstalpalóját a portán átveheted a diplomád...

Címkék: tipp web kütyü hülyeség trükk fájdalmas

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása