Szex helyett karon lőtte magát egy férfi az Egyesült Államokban, de nem azért, mert az utóbbit ugyanannyira szereti csinálni, hanem dühből, amiért barátnője elzárkózott a szeretkezéstől.
A pár kora reggelig mulatozott egy bárban, és amikor hazaért, a nőnek már csak aludni volt kedve. A barátnő elvonult külön hálószobájába, a 29 éves férfi meg efölötti csalódásábann karon lőtte magát, ráadásul kétszer, majd berontott a hölgyhöz, megfenyegette, utána kitámolygott a konyhába, ahol teljesen kiütötte magát a tűzhellyel: nekiesett és úgy bevágta a fejét, hogy elájult.
A nő telefonált mentőért, rendőrért, és barátját előbb az orvosok vették kezelésbe, utána pedig a rendőrök vitték börtönbe, mert szerencsére nem súlyosak sebei. Csak 100 ezer dollár - 17 millió forint - óvadék fejében védekezhet szabadlábon, erőszakos cselekedtért és másokat - is - veszélyeztető fegyverhasználatért emeltek vádat ellene.

Hát ehez is csak gratulálni lehet... Komolyan majd felvet a röhögés ami átcsap sírásba. Ilyen a mesében sincs. Nagyon-nagyon remélem hogy ő nem szaporodik soha a büdös életben. Látjátok gyerekek? Ezért kell az asszonnyal egy szobában aludni. De azért én szomorkodok is egy kicsit... Sajnos az illető nem a farkába lőtt kettőt. Annak azért felhőtlenebbül tudnék örülni. A kérdés számomra hogy igazából a rendőrök ezt hogy bírták röhögés nélkül feldolgozni. Mondjuk amerikában hozzászokhattak már az ilyenekhez szerintem... Egyenes út a Darwin díjhoz...

Címkék: hülyeség fájdalmas

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása