"Lemondott harminc koncertet, elhalasztotta az amerikai lemezfelvételt és elfogadta Frei Tamás meghívását Kozsó. Az énekes úgy gondolja ezt a lehetőséget nem szabad kihagynia, és egyébként sem járt még Afrikában! Nem tudja, mi vár rá, de azt igen, hogy egy dolgot biztosan nem vállal be, és az a bungee jumping."
 

Én már tényleg nem tudok mit kezdeni ezzel a mai nappal... Csak nézegettem ezeket a híreket és zokogtam. Épp arra gondoltam hogy valaki még hiányzik... és itt van. Hát kit sodort erre a szél hogy lelkének lukas lepkehálójával magával ragadja a hallgatóságot? Úgy van... a fiúbandák koronázatlan urát, a napszemüvegek átláthatatlan lordját, minden agyahagyott bálványát, az értelmes dalszövegek retteget urát, a legszomorúbb szamurájt, Kozsót.
Hát azért érdekes hogy csak úgy lemond 30 koncertet (amire tuti nagy igény van... mondjuk lehet hogy ott úgy vanank vele az emberek mint mi a szesszel: mindegy csak ártson) otthagy csapot papot stúdiót lemezfelvételt... (Mert ugye amerikában olyan olcsó egy ilyet összehozni...) És elmegy Frei Tamással Afrikába. Nagyon helyes! Remélem polgárháborús övezeteket látogatnak meg első körben. Aztán az éhező oroszlánok alapítványát látják el élőhússal, majd felkeresik az emberevő törpe Dzsunga törszet akikhez viszik a civilizációt... (ezek után a törzs már mikróban melegíti az emberhúst...)
Miiiiiiiiiiiiii? Nem vállal be bándzsi dzsámpingot????? Na Kozsó én most nagyot csalódtam... Jólvan ezt megjegyezte minden kisgyerek, minden öreg néni akinek bálványa vagy.
Jólvan...

Címkék: hülyeség fájdalmas

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csipkerózsika 2008.10.08. 20:25:32

Mindez,olyan hihetetlen?

Bazsiahegyről 2008.10.09. 09:32:58

Eléggé. Senki nem tud arról hogy amerikában ilyen nagy híre lenne Kozsónak. Nagyon kamuszaga van annak amit terjeszt magáról... És tényleg nem hiszem hogy csak úgy lemond 30 koncertet, tudom mivel jár a koncertszervezés... Sok zenésztárs betegen áll ki a színpadra inkább minthoyg lemondja.
A lemezfelvételről meg annyit hogy keményen be vannak táblázva a stúdiók. Ha nem mész nincs több lehetőség, nincs több lemez.

suluj · http://agyhugyko.blog.hu/ 2008.10.09. 10:19:57

Hé, hé, hé!
és mi van Frei Tamással, mikor kapunk mi olyan ajánlatot, hogy afrikai kiránduláson vegyünk részt, egye fene én még a bándzsi dzsámpingot is bevállalom, de csak akkor ha beszélhetek bérgyilkosnak látszó egyénekkel... egye fene lemondok én is 30 koncertet, meg a stúdióba sem megyek be...

Fricsek · http://fridabogi.blog.hu 2008.10.13. 20:05:54

Az megvan,hogy "lelkem egy porcukorba mártott galamb"? :-)
Jó írás ,élmény volt olvasni.

Bazsiahegyről 2008.10.13. 20:23:01

XD remélem forró porcukorba mártották és adnak hozzá valami szószt is... akkor még rá is harapnék :D
süti beállítások módosítása