"Egy amerikai kislány azt akarta megnézni, hogyan mozgatja a szél az anyja autójának ablakán kilógatott ugrókötélvéget, amikor a zsinór rátekeredett a kerék tengelyére, aminek következtében a megfeszülő kötél levágta a lány kezét. A végtagot egy tízórás operáció után sikerült visszavarrni."

Honnan máshonnan kaphatnánk ezt a hírt mint amerikából. Na de tényleg... Ezt azért már nehezen hiszi el bárki is. Én bármit kilógattam volna kölyökkoromban a kocsi ablakán abban a minutában vertek volna fejen. Aztán ültettek volna a sarokba és órákon át a Bibliát kellett volna olvasgatnom és a hátamat korbáccsal verni. De lehet hogy csak engem neveltek rosszul, mert ilyesmi meg sem fordult a fejemben... Úgy látszik az ember rosszul gondolja hogyha valaki elég intelligens ahoz hogy megtanuljon angolul (ugye nem egy nehéz nyelv) akkor nem vágja le a saját kezét egy szar ugrálókötéllel hogy aztán az orvosok 10 órán át harapják a szájukat nehogy elröhögjék a műtétet.

Címkék: hülyeség fájdalmas

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása