Mi kell a boldogsághoz?

 2008.10.07. 08:07

Még jóformán csak a címet írtam le de sikítok a röhögéstől. Az amerikai "tudósok" megint megcsinálták... Valljuk be azért kicsit erős rájuk a kutató vagy tudós elnevezés.
Megfejtették hogy mi kell a nő boldogságához. Szerény tippjeim lettek volna az odafigyelés, kedvesség, meg ilyesmik... De ők határozottan tudományos alapon az ONDÓT hozták ki eredménynek. Ezúton gratulálok nekik. Arra alapozzák ezt a fenomenális tényt hogy azoknak a nőknek akik óvszer nélkül szeretkeznek és így ondó jut a véráramukba csak 4,5%-a lesz öngyilkos.
Megkövetem magam... igazuk van, én azóta kikutattam hogy a rosszul látó nők 10%-a üvegszemű a 70%-uk szemüveges/kontaklencsés a maradék meg szarik rá.
Azt tudtátok hogyha ananászt esztek akkor utána az ondó édes lesz? Ezt is valami bölcs elme találhatta ki. Imádom ezeket a ráérő embereket. Össze kéne gyűjteni őket és mondjuk autópályát éppíttetni vagy cigányokat almozni, esetleg fitymát szedni... De nem jó mert ebből is csak kikutatnának valamit...

Címkék: hülyeség bulvárkomment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása