Traktoros Józsi

 2008.10.20. 08:18

"Nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvededett A saját traktora gázolt el egy mezőkovácsházi férfit vasárnap késő délután; nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett. Az 59 éves férfi Mezőkovácsháza külterületén mezőgazdasági munkálatokat végzett traktorával, majd kiszállt járművéből, ám a jármű eddig ismeretlen okból elindult és keresztülgázolt rajta - mondta Jánosi Péter, a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese."

Nem akarom személyiségi jogait sérteni senkinek ezért a továbbiakban nevezzük emberünket Traktoros Józsinak! Nos kedves Józsi nem bántam volna ha van a traktoron valami eke, esetleg cséplő. Nemtudom hogy sikerült elüttetni magad egy traktorral ami testvérek közt is csak max 20-30 km/h sebességgel megy a szántóföldön... És akkor sokat mondtam. 
Amúgy ha valakin átmegy egy traktor a maga alig pár tonnájával az nem 8 napon túl gyógyul hanem eltemetik... Őt egy koporsóba azt amit a traktor kinyom meg mellé teszik egy másikba. Valljuk be nyugodtan ebben is az ufók keze van. Ez az ő módszerük. Megmanipulálják a megasztárt is hogy Fridi könnyezzen, Benkőt benntartják a Celeb vagyok-ban, téged kedves Józsi meg odatettek a traktorod alá hogy üssön el. De valljuk be még így is jól jártál, illetve jobban mintha anál intrudert kaptál volna. Ja igen és belédvarázsoltak pár ezrelék alkoholt... 

 

Címkék: idióták bulvárkomment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fricsek · http://fridabogi.blog.hu 2008.10.20. 09:39:50

Most nem tudom Balázs mit vagy kiakadva a traktor megvadult:) Ez teljesen hétköznapi dolog.

Bazsiahegyről 2008.10.20. 09:41:34

Igazad van... elvégre engem is minden nap 3x üt el a traktor
süti beállítások módosítása