Gombos Edina szül...

 2008.10.23. 11:25

"TV2 műsorvezetője ezekben a pillanatokban ad életet első gyermekének: "Gombos Edina a MÁV kórházban most szüli meg gyermekét. Férje is vele van, hogy apás szülés lesz-e, azt sajnos nem tudom" - írta olvasónk szerda délután, de a kórház személyzete egyelőre nem tudta a Velvetnek megerősíteni az információt. A Tv2 sajtóirodája ennél többet tudott: "Valóban bent van, jelenleg a szülőszobán vajúdik, minden rendben van vele" - tájékoztatták este a Velvetet."

Baszki a MÁV-kórházban? :D Ezis vasutas lesz... Megszületik azt kéri a jegyeket meg a bérleteket. Az anyuka tuti egyből beájulna. Vagy azt jelenti a MÁV-kórház hogy a személyzet MÁV-os? Akkor soha nem fog megszülni vagy csak a gyerek jön 120 perc késéssel Brassó felől. Esetleg a nővérek helyett azok a szép tiszta kező vonattakarítók ugranak be...
Apás szülés... szerintem ez marhaság. Menjen csak be az apuka ha azt akarja hogy soha többé ne álljon fel neki. Úgy kell azt. Legalább több gyerek nem lesz :P Nem kell félni hogy műsorvezető dinasztiává dagadnak. Emlékszek még Edina fényes teljesítményére a TV-ből. Hát ha a szülése is ilyen harmatgyenge lesz... Uhh. Én már nem reménykedek.
UPDATE: A gyerek megszületett, és vasutas!
Hogyhogy a TV nem közvetítette? Hónapok óta erre készültem... Vettem kukoricát meg minden.

Címkék: perverz brékingnyúz bulvárkomment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása