Hírmorzsák...

 2008.10.25. 18:37

A 36 éves részeg férfi részegen próbálkozott be a lakótársnőjénél, ő azonban visszautasította közeledését. A férfi begurult, és bosszúból levizelte a nő kutyáját.
Mekkora szadista emberek vannak a földön, az eszem megáll. Gondolom a bosszúban még benne volt az is, hogy beleszarik a hörcsög ketrecébe, de nem tudott felülni rá, illetve megerőszakolja a hölgyike papagályát is, de ezek már nem jöttek össze. Szegény öleb még jól is járt, hogy nem valamelyik idetévedttel akadt össze, mert akkor már komolyabb gondjai is lennének, mint a pisis bunda...Vajon mi lehet a vád a férfi ellen, aljas indokból, előre megfontolt szándékkal, különös kegyetlenséggel elkövetett kutyáravizelés?

Egyetlen ok miatt adta fel az ember a vadászó-gyűjtögető életmódját: csak hogy sört készíthessen és mámorba igya magát - állította Josef Reichholf német evolúciókutató.
Ebben van valami. El bírom képzelni, ahogy büszke őseink baktatnak a nagy pusztában, mire az egyik dzsunga megszólal: "faszom sem ténfereg tovább álljunk meg oszt főzzünk sert!!!"
Az alkohol nem megoldás a problémára, de arra pont jó, hogy leszarjuk azokat, ezt tudjuk most is és ezek szerint tudták már őseink is. Nem tudom ezen mi olyan meglepő, ki ne szeretne bódultan szórakozni, ellazulni és társalogni vélt vagy valós társaival, illetve mozgó és mozdulatlan tárgyakkal. Ezután kutatni? Berugatnak és közlöm ezt a tényt kutatás nélkül is...

Címkék: hülyeség napi mocsok bulvárkomment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása