Fekvőrendőr

 2008.11.10. 09:51

Mostanában nagyon elterjedt módszer a fekvőrendőrtelepítés, a kocsik lassítása érdekében. Viszont a lassításnak nem kéne azzal egyenlőnek lennie hogyha átmész rajta 20-al akkor letépi a kocsi alját. Amúgy elég hülye név egy lassítónak az hogy fekvőrendőr... mi lesz majd ha valakinek bekattan hogy hoppááá rendőt és még fekszik is... 60x megy át rajta oda vissza, kiszáll megköpdösi megrugdossa, lekvitteli a múltkori bűntetést, esetleg a Zsanett ügyet és jól megdugja.
Járok én egy oskolába hellyel-közzel, több-kevesebb sikerrel és ennek az iskolának az utcájában volt fekvőrendőr. Öreg hibát követtek el, mivel fémből csinálták és csak 6 csavarral fogatták az aszfaltba. Tartott is kb 2 hétig amíg felszedték teljesen.
Ezzel szemben ott van nagyszüleim utcájában a tutibiztos módszer! Ott barátaim felkapták az aszfaltot egy helyen és betonból odaöntöttek egy hanyattyardot. Elvinni nem fogják az szent... viszont 3 kutyának a lábnyoma van benne nagyjából és fél kiló tehénszar mivel ezek jártak arra akkortályt amikor száradt. Egyébként azért tették oda mert ott az óvoda, és így nem ütik el a gyerekeket... Rendkívül elmés bevallom. Eddig kevés olyan autót láttam ami átment mondjuk egy betonkerítésen, vagy esetleg a téglafalon. A gyerekeket meg amúgyis kocsival viszik oda, ergo a saját szüleiktől védik őket.
Viszont megkérdeztem nagyapámat aki arrafelé a fő fő fő polgárőrokos... hogy mi van akkor ha valaki lassítás nélkül kikerüli a fekvőrendőrt?
A válasza: "Hát az nem lehet mert a fekvőrendőr azért van ott hogy lassítsanak!"
Tehát a fekvőrendőrt nem lehet kikerülni, mert akkor bírságol, szondát fújat meg feljenet... még akkor sem ha 3 méter hely van mellette az óvoda irányába,,,

Update:
Rétságnál papírrendőrt láttam felöltöztetve... illetve nem is papír volt hanem kirakati bábu. Szerintem nem kéne provokálni az autósokat ezzel :P

Címkék: vélemény hülyeség idióták

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

suluj · http://agyhugyko.blog.hu/ 2008.11.10. 10:25:16

fekvőrendőrt kikerülni rossz érte???!!!
se kocsim se jogsim (nincs is rá szükségem) de mikor putyautaskodok látok érdekes dolgokat... azok is megérnének egy memoárt :-)))

Fiorentina 2008.11.10. 11:58:51

Nekem ne mondd. Egyszer volt olyan, hogy az egyik forgalmas utcán felszedték az aszfaltot, kb 30 cm mélyen és úgy hagyták. Este frankó volt nagyon, amikor nem vettem észre....A jó qrva anyjukat, végülis ideje volt a kormányműcserének.....

bbandi 2008.11.10. 12:58:56

Deszken pléhrendőrök vannak az út mentén. Föltartott mutatóujjal. Néha az ujjukon sörösüveggel :)
süti beállítások módosítása