Napi idióta...

 2008.11.21. 00:35

Forgalommal szemben száguldott az M1-esen

Ittas volt, ezért rossz felhajtón tért rá az autópályára egy tatabányai fiatalember szerda este. Írja az Index mai számában. (hehe)

 

Ismeritek a viccet, nemde? Mit mond az egyszeri sofőr, amikor ezt hallja az autórádióban: Figyelem, óvatosan vezessenek az autópályán, mert egy őrült szemben hajt a forgalommal!

Mire sofőrünk:

- Egy?! Az összes…

 

Mire gondolhatott emberünk a tablettás bor mámorában? Hogy keményebb lesz, mint minden szembejövő? Nos, ilyenkor sajnálom, hogy az első, akivel összeakadt, az nem egy kamion volt. Az legalább egy életre elintézte volna…

 

Tudom, hogy minden részegedés elér az „én vagyok Szupermen, Csák Norisz, Betmen…” fokozatra ez rendben is van… De ezen állapotban miért kell autóba ülni kretén? Fagytál volna meg a kocsma előtt az árokban. Nem lett volna nagy veszteség a világnak.

Az ilyen genetikai hulladékokat szívesen intézném el, személyesen a szent szív lapáttal és egyből jobb hely lenne ez az ország. Néha tényleg úgy gondolom, hogy kéne vadászidény a közlekedésben is, akkor legalább az ilyenek is hullanának, nemcsak azok a szerencsétlenek, akik miattuk kerülnek bajba.

 

Címkék: beteg hülyeség idióták fájdalmas bulvárkomment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fiorentina 2008.11.21. 06:15:29

Én is utálom azokat az embereket, akik piásan beülnek az autóba. Mert nem csak a saját kis nyomi életét teszi ezzel kockára, hanem azt is, akibe véletlenül beleszalad. És általában nem a vétkes sofőr hal meg, mint tudjuk..... :(
süti beállítások módosítása