Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Van ami már nekem is sok(k)

 2008.11.21. 20:14
a rendőrök azért kapcsoltak le egy autóvezetőt, mert a férfi túl lassan vezetett, de mikor ki akarták szállítani a kocsiból, kiderült, épp egy tésztaszósszal teli csuporral maszturbál. Ezt aztán a rendőri intézkedés közben se hagyta abba. A kocsiban találtak még pornót, házilag készült segédeszközt, meg egy kutyát is.
Na baszki erre már tényleg nem tudok mit mondani. Azt hittem, hogy a szexuális felvilágosítások során már mindenről hallottam, még olyanokról is amikről nme szerettem volna... Na de ez a faszkupak???
Haladjunk szépen sorba, miért is járna neki egy erős lendületes szájbabaszás egy terhes macskával...
Megerőszakol egy csupor tésztaszószt...
Most komolyan megkérdezném, hogy miért jó ez? Így kevésbé hízlal vagy valami vallási szertartás, mert épp ésszel nem tudom felfogni hogy miért is tesz ilyet az ember... Ez a figura betegebb mint egy nekrozoofil... Abba már bele sem merek gondolni hogy mire kellhetett a verdában lévő többi cucc. Főleg a házilag készült játékok, tuti nagy hódolója volt ennek az oldalnak:
 

Címkék: szex hülyeség perverz idióták fájdalmas

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

R4T3N · http://raten.blog.hu/ 2008.11.21. 21:01:10

"Ezt aztán a rendőri intézkedés közben se hagyta abba" nekem ez ütött... de nagyon...

suluj · http://agyhugyko.blog.hu/ 2008.11.21. 21:02:41

lehet csak a faszára szorult a csupor...

R4T3N · http://raten.blog.hu/ 2008.11.21. 21:03:26

ki az akit leállít a rendőr, megkocogtatja az ablakot, és miközben kiadja a papírokat maszturbál? ez számomra még abszurdabb mint maga a cikk... mer azt h tésztaszószos csuporral maszturbál vezetés közben, az persze h üt, már az is, h vezetés közben... mi történik ha csórikám ütközik? nem ciki a rokonoknak h a csávó meghal miközben veri a f@szát? inkább menjen haza és bassza meg a halott nagymamáját, mint ez

suluj · http://agyhugyko.blog.hu/ 2008.11.21. 21:10:10

azért vannak beteg faszok :D:D:D

herold 2008.11.23. 01:54:07

új értelmet nyert micimackó és a mézes csupor...
süti beállítások módosítása