Éjszakai sajtószemle…

 2008.11.22. 02:38

Szexista Polgármester

 

Mount Isa polgármestere megkapta a teljesítményért járó citromdíjat, amit 16 éve osztanak ki azoknak a férfiaknak, akik a legdurvábban nyilvánulnak meg a nõkkel szemben…

…John Moloney polgármester úgy vélte, hogy bizonyára szívesen jönnek városába csúf lányok is, elvégre jóval nagyobb az esélyük Mount Isában párra lelni, mint másutt. Ezt sokan sértõnek találták….A polgármester azonban nem hátrált meg, késõbb még azt is hangoztatta egy rádióinterjúban, hogy a kövér nõk egyenesen lefogynak városában, ugyanis a hevesebb férfiúi érdeklõdés ösztönzést ad nekik…

 

Emberek, főleg a nők! Mondja már meg nekem valaki, hogy miért ciki kimondani, hogy vannak ronda, kövér, vagy ronda és kövér nők? Meg azt, hogy ők némi hendikeppel indulnak a párkeresésben?

Ez tény nem? Ha igen, akkor pedig minek azért b@szogatni valakit, ha nyilvánosan ki meri mondani? Vagy úgy gondolják a csökkentértelmű feminista és egyéb érdekeket védők, hogy attól bárkinek jobb lesz, ha betiltjuk, hogy kimondja az igazat?

 

Pedig azt kár tagadni, hogy van ronda mindenből, mint ahogy szép is. Van ronda pasi, nő, szék, autó, golyóstoll… Ez az élet rendje. Az pedig, hogy egy ronda ember rondának mondjunk nem ledegradálás, hanem ténymegállapítás. Nekem pedig már tele van a hócsukám azzal, hogy néhány unatkozó balfasz meg akarja lassan at is mondani, hogy mit gondoljak. Hát nem.

 

A bónusz kérdésem pedig az, hogy a szexista megnyilvánulásokban hol a szex? Vagy már a basztatás is annak számít?

Címkék: nem a hülyeség értem világot bulvárkomment agyhugykő

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása