Napi Idióta…

 2008.11.22. 02:57

Elfogtak a rendőrök egy 14 éves budaörsi fiút, aki csütörtökön egész nap bombafenyegetésekkel hívogatta az ügyeleteket. 

Anyád is inkább olvasással töltötték volna azt a 5 percet 14 évvel ezelőtt gyökér! Bár ha jól meggondolom az olvasás nem lehet egy mindennapos tevékenység nálatok, ha neked ennyi eszed van vazze! Mi van, nem volt semmi nézhető a tv-ben?

Remélem megkaptad azt a két nagy gondolatigazítót, ami ezért kijár! Ha nem jelentkezz bátran, ismerek négy lapátos embert, szívesen segítünk!

 

Kissé ki vagyok akadva az ilyenekre, mert a legutóbbi vicces arc miatt 30 percet álltam szakadó esőben az iroda mellett… Amúgy is utálom, hogy évente legalább két-három alkalommal valami unatkozó seggarc miatt kell mindent eldobva kitrappolnom az irodából, csak azért, hogy néhány perc töketlenkedés után visszamenjek. Ezt valahogy nem találom viccesnek.

 

Persze, nyolc éves koromban én is telefon betyárkodtam a haverjaimmal, de nekünk eszünkbe sem jutott bombákkal fenyegetőzni. A legdurvább poénunk az alábbi volt:

- Halló! Kiss lakás?

- Igen.

- Akkor cserélje nagyobbra! - és lecsaptuk.

Címkék: vélemény hülyeség idióták örjöngés

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

R4T3N · http://raten.blog.hu/ 2008.11.22. 08:31:28

mi éjfél múlt öt perccel- rádiójátékot játszottunk

amúgy téll idegesítő elmek bevásárolni (pl Auchan, Metro, Cora, stb) és amikor kiállom a 30 emberes sort, már épp én jönnék bombariadó van, és akkor húzzam ki a belem, utána menjek vissza, szedegessem össze a cuccaim, és álljam ki megint a sort... ilyenkor vlakit ütni tudnék. Csak azt tom mondani fiam inkább kérd meg anyut aput vegyem meg world of warcraft + burning crusade + wrath of the lich king és fizessenek neked elő 6hónapra...

Bluesrocker · http://izsi.freeblog.hu 2008.11.22. 16:40:11

Haló! Sárkány lakás? Süsü otthon van?XD
süti beállítások módosítása