Rövidhírek

 2008.12.10. 09:10

Ausztráliában egy nőnek öltözött bankrablót kaptak el nem sokkal a siekres rablás után. Nem fogjátok kitalálni mivel bukott le... Nem vágta le a szakállát. Végülis tényleg nem gyanús hoyg egy ndk úszóválogatott méretű mélyhangú nő jön be a bankba rabolni úgy megkötöz 3 alkalmazottat hyog majdnem belehalnak és elfut. Nagyon reális. Én még azért a kengurúkra is gyanakodtam volna.

Az afgán megasztár győztese Király Viktort tartja befutónak. Milyen meglepő... Hát nem sokan fogadnának ellene egy megvett versenyen. Azért tényleg senkinek nem gyanús a szurkolói közül hogy apuka az EMI elnöke? No sebaj, ha befut akkor majd mehet a Himnusz duettban Király Lindával, vagy Vikidállal. Király Viktor... honnan ilyen ismerős a név... ááááá megvan. Kivágták az Istávn a királyból... jah meg hogy volt már egy klipp is amiben az ikertestvérével szerepelt és csúfos bukta lett. Egyébként az afgán megasztár jókívánságait valamit öngyilkos merénylő felszerelését adta át neki. Reméljük még hasznét veszi.

Bódi Margó könyvet ír arról hogy mi történt meg velük valójában Afrikában. Hát szerintem nem kéne. A filmből zseniálisan kivágtk azt hogy az oroszlán elsírta magát amikor rájuk nézett, meg amikor zsiráf könnyei agyonütöttek egy fél bennszülött falut amikor adtak neki túrórudit. Ide kellett volna vinni Fekete Pákót. Csak anynit mondd a bennszülötteknek hogy ungabunga, máris kitör a törzsi háború és lemészárolják az összes celebet. Igazából Pákót kitoloncolták Afrikából, mert veszélt jelentett az élővilágra. Csak ült egy kövön a szavannán és magyarázta a zebráknak hogy "Adidejadiditadideénadiditodanemadom" a zebrák azóta a kihalás szélén állnak és elkezdtek inni, de olyannyira hoyg alkoholisták lettek. Azóta egy falunyi orvos és kuruzsló kezeli őket.

 

Címkék: beteg hülyeség idióták bulvárkomment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vIzILAUUS 2008.12.10. 17:48:57

Nem ertem miert nem ir Fekete pako konyvet magyarul, tuti rovid lenne, vagy esetleg Gaspar GY. Ozike is irhatna egyet.Ugyis mindenki konyvet ir mar miert ne irnanak ok is.En is irok, az lesz a cime hogy:
Miert irok konyvet???

Bazsiahegyről 2008.12.10. 20:45:43

:D nem rossz... én is írok egy könyvet... emberek és egyéb állatok akiket agyonvágnék gondolkodás nélkül féltéglával aztán egy vörös márványoltáron fordított keresztekről lógó kecskefejek közt feláldozok :) have a nice day

mokuss 2008.12.10. 21:32:47

ha már könyv irás akkor énis irhatok :P cime pedig :"hogyan legyünk tul minden önpusztitáson."

rá jöttem hoyg alkoholista vagyok és ezen semmi se segitt vagyis csak én gondolom igy

tobika 2008.12.11. 13:42:55

Mokuska kisegítselek?-)
süti beállítások módosítása