Győzikét nem szeretik

 2009.01.12. 09:30

"Nem mindenki szereti a Gáspár családot!

Mélységesen megalázták Gáspár Győzit és Bea asszonyt

Pihenni szeretett volna a salgótarjáni sómen és felesége egy hazai wellness szállóban, de úgy tűnik, nem mindenki szereti a Gáspár családot! Szobafoglalásukat ugyanis visszautasították, mondván, nem kívánt vendégek ott!"

Ezen mi olyan meglepő? Én sem örülnék ha hozzánk jönnének pihenni... Sajnos nem fér bele a panelszobák imidzsébe. Meg attól félek hogy büdös lenne a hús vagy benne ember vagy valamilyen más állatszőr. Nincs semmi zebracsíkos a lakásban... De ha Győzike mégis jön, és ráadásul zebra ötönyben... tuti meglövöm és akkor ő lesz a szoba dísze.
Csak tenni kell majd bele a gyomrába egy csipogót ami ha rálépsz azt mondja: "Há dikk mán more, zebrá vágyok" Egyből minden vendég szívrohamot kapna...
Na bocs srácok most megyek Ku Klux Klán gyűlésre sétálok egyet :D

Címkék: hülyeség idióták fájdalmas bulvárkomment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása