Újra hódít a Romantic

 2009.01.15. 16:53

"Gáspár Győző összerántotta ismét a csapatot, csak annyi változás történt, hogy Völgyi Zsuzsi helyett Toldi Anna énekhangja kényezteti a hallgatóságot. Kunovics Katinka boldog, mert szerette azt a hét évet, amíg Gáspárral zenélt, ezért szinte azonnal igent mondott a felkérésre."

Naugye milyen jó nekünk? Há megint lesz Romantic, tapsoljunk ujjongjunk meg minden ilyesmi. Esetleg fakultatívan kéretik fujjolni, füttyögni, meg szívlapátot lengetni. Kérdem én nekünk erre mi a rosszseb szükségünk van? Nekik tuti szükség van rá mert nincs pénz amióta a Győzike só véget ért nem kis megkönnyebbülésemre. Kíváncsi vagyok hány idióta cigánygyerek vágta volna rá arra a kérdésre kapásból hogy mi akarsz lenni ha nagy leszel, azt hogy Győzike. Bazmeg én meg villamos akarok lenni vagy kesztyűtartó egy Opelban... Úgy néz ki ettől az embertől amúgy nem fogunk tudni megszabadulni soha... még a temetését is élőbe közvetítik majd mint Jimmyét. Mondjuk ha Győző akkortájt fut be már megjelent volna egy duettalbum... Győzike romareppel, Jimmy meg lövöldözik... Igazi amerikai bandaharcok hangulat. Amúgy ezek után miért is féltik az anyukák a gyerekeiket a black meg a deathmetáltól???

Címkék: idióták bulvárkomment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mokuss 2009.01.15. 17:47:18

lázadjunk bazz lázadjunk :) csináljunk szülö és csecsemö barát metált XD

malkavitamin ventrueknak 2009.01.15. 19:41:10

Láttál már egy év körüli, fogatlan babucit lelkesen vigyorodva csápolni apuci mellkasán a kenguruban. Anathemára? Én igen, In Flamesre meg hét hónapost hozott el apu és anyu. Úgyhogy valamelyest már létezik:D

Izsi · http://bolhatojas.blog.hu 2009.01.16. 08:42:47

Erről a féltésről egy film jut eszembe. Csak ajánlani tudom:)
Tenacious D, avagy a kerek rockerek
süti beállítások módosítása