Winnetouland

 2009.04.23. 11:38

"Az első európai indiánfalu, a Winnetouland megnyílt Horvátországban, a Plitvicei tavak szomszédságában. Az indián rezervátummal most Horvátország a maga valóságában megmutathatja, hogy milyen természeti szépségekkel rendelkezik, vagyis erdős, dombos, patakok szabdalta, jó levegőjű tájakkal. Az erdő szélén hagyományos indiánsátrak sorakoznak, összesen 20 van belőlük. Az egykori NDK-s Winnetou-filmek nagy részét az 1960-as években Horvátországban forgatták."

Gojko Mitics... Láttam azt a sziklát ahonnan leugrott a vízbe. Ezzel a sziklával próbálják meg eladni Horvátországot. Brávó.
Horvátországban amúgy elég ritkák az indiánok, legalábbis történelmi ismereteim szerint. De mindenkit megnyugtatok hogy a magyarokhoz közül van, mert ők is magyarok. Legalábbis Arany Laci egyik nagy szellemi vezetőnk ezt vallja. Meg ugye Jézus is magyar volt, ez magyaráznom sem kell.
A sétáló utcán szoktam látni egyébként indiánokat, playbackelnek. Gondoltam ha adok nekik tüzesvizet akkor majd megkapom a hangszereiket vagy valami egyebet, de már nem hagyják magukat átverni mert van velük tolmács. Viszont nem hallgatnak arra ha azt mondom nekik hogy UFF! Azt kell mondjam hogy olyanok mint a kínaiak mert bóvlit árulnak nagy mennyiségben. Pedig hát kínaiak nincsenek is csak szok kici hamszított japan.
Végezetül: nálunk kéne felépíteni ezt az indilyánlendet mert itt van a legtöbb rézbőrű :P
 

Indiánok update: A gyógyszertárban láttam valakit aki olyan volt mint Winnettou lova... Legalábbis a segge akkora volt és nyerített is. Aztán kiderült hogy csak egy öreg mama volt aki reklamál.

Címkék: idióták hülység bulvárkomment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bogi24 · http://fridabogi.blog.hu/ 2009.04.23. 17:06:48

Ma csak öt posztot írtál? Ejj mi van veled?:)

Bazsiahegyről 2009.04.23. 17:14:16

ott a 6. :P miért nem figyelsz? ebből feltetni fogok :D
süti beállítások módosítása