Jedi rendőrnő

 2009.04.27. 09:42

"Növendékemet viccből padawannak kezdtem hívni (ez is Star Wars-fogalom: jedi növendék, afféle fegyvernök, avagy "jediák"), aminek ő nem biztos, hogy örül" - mondta.A legutóbbi, 2001-es népszámláláskor Nagy-Britanniában 390 ezren vallották magukat jedi vallásúnak, de ezt feltehetően sokan nem egészen komolyan tették. Előzőleg az interneten kapmány indult a tréfa terjesztése végett. A "jedisták" egyébként az ateisták között szerepelnek a nyilvántartásban. A hölgy 45 éves és persze rajong a Star Wars filmekért. "A jedizmus számomra nem vicc. Jedi lovagnak lenni életmód" - idézte Pam Fleminget a The Sun című brit lap. A rendőrnő tudomása szerint saját egységénél nem ő az egyetlen jedi hitű, vannak még legalább heten."

Ezen már nem lepődtem meg igazából, csak annyit mondok hogy az én erőm erősebb! Én egyenesági leszármazottja vagyok a nagy gonosz Palpatine császárnak! Aki a közhiedelemmel ellentétben nem volt pedofil, ezt cska a rosszindulatú Jedi-k terjesztették róla. Soha nem csinálta kisgyerekekkel ez aljas rágalom. Csak halottakkal meg esetenként lovakkal, de azokat előbb megvillanyozta.
És különben is... aki 45 évesen Star Wars fan és nő... annak tuti van WoW előfizetése is és sok-sok macskája. Viszont a kertészfiúról csak ábrándozik. Úgy hiszem az angol rendőrök nagy hányada nem látott ellentétes nemhez tartozó nemiszervet.
De legalább annyi örömünk lehet hogy megelőzik a túlszaporodást mint a buzik...
 

Címkék: hülyeség idióták bulvárkomment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása